Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Facebook - Πώς θα παρουσιάζονται πλέον τα άρθρα


Μια πολύ μεγάλη αλλαγή έρχεται μέσα στο επόμενο διάστημα στο Facebook η οποία αναμένεται να αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες διαβάζουν τις διάφορες αναρτήσεις από ενημερωτικούς ιστοχώρους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ίδιοι οι ιστοχώροι αυτοί.

Το Facebook αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, μετά από προτροπές χρηστών του, οι οποίοι εξέφρασαν παράπονα για ιστοχώρους που αργούν να φορτώσουν, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ενημέρωσή τους.
Η εταιρεία υπολόγισε ότι το 40% των χρηστών εγκαταλείπει ένα site το οποίο δεν φορτώνει σε χρόνο τριών δευτερολέπτων. Έτσι, από εδώ και πέρα, το Facebook θα παρουσιάζει τις ειδήσειςμε βάση την ταχύτητα της σύνδεσης των χρηστών και το πόσο γρήγορα φορτώνουν οι ιστοχώροι.
Με απλά λόγια, αν το site ή η σύνδεση είναι αργή, τότε η είδηση θα παρουσιάζεται πιο χαμηλά στο news feed, ενώ αν το site φορτώνει γρήγορα, τότε η είδηση θα παρουσιάζεται πιο ψηλά.
Η αλλαγή αυτή αναμένεται να επηρεάσει και τα ειδησεογραφικά sites, τα οποία θα υποχρεωθούν να γίνουν πιο γρήγορα, αν θέλουν να έχουν traffic μέσω του Facebook.
Παράλληλα, το Facebook θα ενσωματώσει κι άλλο ένα εργαλείο, το Instant Articles που θα επιτρέπει σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ να δημοσιεύουν άρθρα που θα εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή της πλατφόρμας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr