Γι αυτό ο Σκουρολιάκος δεν ήρθε χθες στα Μέγαρα.Κανόνιζε...για το παπαδαριό!Βασιλης Πολυχρονης


Αυτά είναι τα ωραία,τα..."αριστερά":Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σκουρολιάκος με άλλους δυο βουλευτές προσπάθησαν να περάσουν στα μουλωχτά τροπολογία που απαλλάσσει τις μονές του Αγίου Όρους από τον ΕΝΦΙΑ,τόσο για την εντός όσο και για την εκτός Αγίου Όρους περιουσία τους.Τότε και μετά την κατακραυγή που σηκώθηκε, η αν.ΥΠΟΙΚ Κ.Παπανάτσιου δεν είχε κάνει αποδεκτή την τροπολογία,γεγονός που..."πανηγυρίστηκε" από τους oikositistas.
Έλα ντε όμως που...ο καλός ο Σκουρολιάκος ξέρει και το μονοπάτι...Παππά (ναι,του...γιου της δρακογενιάς)!Έτσι,ξανακατάθεσε την τροπολογία στον ν/σ Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και ο...γιος της δρακογενιάς την έκανε αποδεκτή!
ΕΥΛΟΓΗCΟΝ λοιπόν με τας αγίας ευλογίας...Παππά!
Μπάρμπα Μήτσο,εσύ πληρώνεις είπαμε κι αν δεν φτάνει...σου κόβουν και τη σύνταξη!
Υ.Γ. Γι αυτό ο Σκουρολιάκος δεν ήρθε χθες στα Μέγαρα.Κανόνιζε...για το παπαδαριό!


«Ιερός» αναδεικνύεται ο... Φόρος Μεγάλης ακίνητης Περιουσίας του Αγίου Όρους. 

Οι Πάνος Σκουρολιάκος (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και Γιάννης Σαρίδης (Ένωση Κεντρώων ) επανέφεραν τροπολογία με την οποία ζητούν να «καθαρίσουν» τυχόν εκκρεμότητες που έχουν διάφορες μονές με το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (το 2013 ενσωματώθηκε στον ΕΝΦΙΑ) για τα ακίνητα εντός και εκτός μοναστικής Πολιτείας,
Την ίδια τροπολογία είχαν καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αν και την είδε θετικά τελικά δεν την ενσωμάτωσε τελικά στο νομοσχέδιο. Έτσι οι «τρείς» επανήλθαν καταθέτοντας τη ρύθμιση στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες το οποίο ψηφίζεται σήμερα.
Σημειώνεται ότι το κείμενο της τροπολογίας είναι τόσο τεχνικό και λεπτομερές που «αποκαλύπτει» από μόνο του ότι δεν έχει συνταχθεί από βουλευτές και αλλά από αρμόδιους παράγοντες με πλήρη γνώση του αντικειμένου.
Σημειώνεται ακόμη ότι η τροπολογία έγινε δεκτή από τον υπουργό κ. Παππά και υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΝΔ, της Χρυσής Αυγής και της Ένωσης Κεντρώων. ΔΗΣΥ και ΚΚΕ ψήφισαν παρών, ενώ το Ποτάμι ψήφισε ΟΧΙ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr