Περί Π. Χατζηστεφάνου και τον άδικο διασυρμό ενός ανθρώπου

Της Εβελίνας Χατζηδάκη
Προσωπικά μού κάνει εντύπωση ότι η πρώτη φορά που γράφτηκε κάτι για αυτό το προφίλ είναι  τώρα που διέσυρε κάποιον άνθρωπο. Καμία λέξη ότι πρόκειται για ένα καθαρά ρατσιστικό προφίλ (όχι ένα, για την ακρίβεια είναι αρκετά προφίλ με το ίδιο όνομα και με το ίδιο ύφος και στυλ) το οποίο δηλώνει αντιφασιστικό επειδή προφανώς θεωρεί ότι η στοχοποίηση του ελληνικού λαού δεν αποτελεί ρατσισμό .Χρησιμοποιεί μια γλώσσα με την οποία θα τρόμαζε και η Κου Κλουξ Κλαν, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι οι ελληνόπουστες (είναι από τις αγαπημένες του εκφράσεις) μολύνουν την ανθρωπότητα και πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης και δημοσιεύει εικόνες με την Ελλάδα να αφανίζεται από πυρηνικά. Π.χ:

Panagiotis Hadjistefanou Άντε καλέ, σαδιστές είναι και γουστάρουν βασανισμούς και δολοφονίες ανυπεράσπιστων, όταν δεν έχουν τέτοια για να αυνανίζονται γαμάνε τα παιδιά τους και βασανίζουν αδέσποτα, δεν τους ξέρεις τώρα τι ψυχοπαθή σκουπίδια είναι, τώρα θα τους μάθεις τους Ελληνόπουστες


 ? Η γενοκτονία τους πάει πολύ εξ’ άλλου, αφού είναι σάπιοι ως το μεδούλι μέχρι τελευταίου
Σκατά στα μούτρα σας Ελληνιόλικα μουν***α, σκατά και στους τάφους των παιδιών σας.
Εδώ τα πυρηνικά να αφανίζουν την Ελλάδα:


Όχι μόνο δεν έχει εντοπιστεί σαν ρατσιστικό προφίλ αλλά βλέπω ένα σωρό φίλους μου να πληθαίνουν τις τάξεις των φίλων του. Κάποιοι λέει ότι του κάνουν καταγγελίες και του ρίχνουν το προφίλ γι αυτό έχει φιάξει πολλά. Πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου αν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί τέτοια μνημεία ρατσιστικού λόγου πρέπει να μένουν. Πάντως στο χώρο της αριστεράς ρατσισμός είναι μόνο αν καταφέρεσαι ενάντια στους πρόσφυγες.Ποιός θα τολμούσε να μιλήσει με τέτοιες εκφράσεις για πρόσφυγες, μαύρους κ.λ.π. Εντυπωσιακό ότι εντοπίστηκε επειδή προσωπικά έθιξε κάποιον και όχι για τον τρόπο που μεταχειρίζεται έναν ολόκληρο λαό.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr