Αυτή είναι ολόκληρη η δημοσκόπηση που η ΝΔ ζητά από το ΑΠΕ να δώσει στη δημοσιότητα – Δείτε τα ποσοστά


Την έντονη αντίδραση της ΝΔ (Διαβάστε ΕΔΩ) προκάλεσε το γεγονός ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλέστηκε δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου και η οποία δείχνει το κόμμα της…αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται στα όρια του στατιστικού λάθους (Διαβάστε ΕΔΩ).
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά το πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο και αποτυπώνει και την επίδραση που αυτό είχε στην τοπική κοινωνία.
Στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ μικρό προβάδισμα, στα όρια του στατιστικού λάθους.
Στο καθιερωμένο ερώτημα, ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας, ένας στους δύο απαντά «κανέναν από τους δύο» (σ.σ. τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη). Από εκείνους όμως που επιλέγουν έναν από τους δύο πολιτικούς, ο Αλ. Τσίπρας προηγείται με βραχεία κεφαλή. Οι ερωτώμενοι δηλώνουν επίσης εξίσου μη ικανοποιημένοι από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση (στα γνωστά, υψηλά ποσοστά).
Σε άλλη ερώτηση, κατά πόσο ο πολίτης ήταν ενημερωμένος για το περιφερειακό συνέδριο, προκύπτει ότι ο ένας στους δύο ήταν ενημερωμένος (πολύ/ αρκετά).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr