Για την απο-ριζοσπαστικοποίηση των νέων μάχεται πλέον η κυβέρνηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα




Στην υλοποίηση μιας απολύτως λογικής πολιτικής στρατηγικής έχει εμπλακεί, από ό,τι φαίνεται, το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση. Και όπου “πολιτική στρατηγική” εννοούμε την κοινοτική προσπάθεια για πρόληψη και εξάλειψη του φαινομένου της ριζοσπαστικοποίησης, όπου “ελληνική κυβέρνηση” εννοούμε τον σχηματισμό με κορμό τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς και όπου “απολύτως λογικής” εννοούμε το ακατάληπτο άσυλο φρενοβλαβών στο οποίο έχουμε τηλεμεταφερθεί εδώ και κάποιο καιρό στην νότια πλευρά της Βαλκανικής Χερσονήσου, αγαπητοί φίλοι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο «Συνασπισμός —> Ριζοσπαστικής <--- alt="" class="aligncenter wp-image-123869 size-full" height="307" img="" sizes="(max-width: 681px) 100vw, 681px" src="http://api.luben.tv/wp-content/uploads/2017/08/ριζο2.png" srcset="http://api.luben.tv/wp-content/uploads/2017/08/ριζο2.png 681w, http://api.luben.tv/wp-content/uploads/2017/08/ριζο2-460x207.png 460w, http://api.luben.tv/wp-content/uploads/2017/08/ριζο2-590x266.png 590w" width="681">

Αφού ο Αλέξης και η παρέα του κατάφεραν την ολική απο-ριζοσπαστικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρούν το πρόγραμμα τους και στην υπόλοιπη χώρα.


Τον Ιούνιο το «Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών» είχε κάνει διαγωνισμό για καταβολή προτάσεων για δράση η οποία είχε στόχο την:
τη στήριξη έργων που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, διοργανώνονται από τοπικούς φορείς και την κοινωνία των πολιτών και εστιάζουν στην πρόληψη της περιθωριοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης, βοηθώντας ιδίως τους νέους που διατρέχουν κίνδυνο αποκλεισμού και ριζοσπαστικοποίησης να αποκτήσουν ταυτότητα και την αίσθηση του ανήκειν.
Όπως φανερώνει έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου, το πρόγραμμα βρήκε προτάσεις και προσφέρει μέχρι και 750.000 ευρώ σε περίπου 15 προγράμματα που θα χρησιμοποιούν τον αθλητισμό σαν μέσο «πρόληψης της ριζοσπαστικοποίησης» των νέων.
Ο φόβος για την ριζοσπαστικοποίηση των νέων στην Ελλάδα φυσικά δεν είναι κάτι νέο, άλλα με ένα κόμμα στα ηνία της χώρας που αυτοπροσδιορίζεται σαν «Ριζοσπαστικά Αριστερό» το παιδομάζωμα και οι αντί-ριζοσπαστικές αθλοπαιδιές είναι κάτι, το λιγότερο αντιφατικό.
Το 2016 μάλιστα είχε κυκλοφορήσει από το «Κέντρο Μελετών Ασφαλείας» που εποπτεύεται από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ένας οδηγός τσέπης για την ενημέρωση του κοινού για τον ριζοσπαστισμό και τις δράσεις που παίρνονται ενάντια του.
Δηλαδή κάποιοι πληρώνονται από την Ε.Ε και το ελληνικό κράτος, για την παραπάνω πυραμίδα..
Με βάση τα παραπάνω ενδέχεται το λαοφιλές κόμμα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα να αρχίσει να διώκει τα ίδια του τα στελέχη για να μη ριζοσπαστικοποιήσουν [sic]. Ή εναλλακτικά να μετονομαστεί σε ΣΥ.Α. αφαιρώντας την τρομακτική λέξη από το αρκτικόλεξο του:
ή τώρα που το σκεφτόμαστε ίσως χρειαστούν μερικές αλλαγές ακόμα:
Κάπως έτσι δηλαδή:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr