Ο Παπαδημούλης "Ξεπλένει" επισήμως και εξ "αριστερών" τον Γεωργίου

"Στο ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης, το έλλειμμα είναι για το 2009 15,1% και ευθύνονται γι' αυτό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τις κυβερνήσεις τους και όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Το κυριότερο είναι ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις -του Γ.Παπανδρέου, του Λ. Παπαδήμου, του Α.Σαμαρά και του Α. Τσίπρα- έχουν συνομολογήσει και αποδεχθεί αυτό το έλλειμμα, που οδήγησε στη χρεοκοπία και ήταν τότε 15,1%"!

Τάδε έφη Μήτσος Παπαδημούλης, ο και...γκουρού εκ Βρυξελλών επονομαζόμενος και...μεταφέρων την επίσημη γραμμή των υπογείων και ισογείων του Μαξίμου.

Με αυτή τη δήλωση λοιπόν ο...γκουρού:

1)"Ξεπλένει" επισήμως και εξ "αριστερών" τον Γεωργίου (δεν του δώσαμε τυχαία 100.000 ευρώ για τα...έξοδα του βλέπετε!),

2)Στέλνει και επισήμως (καλά,δεν είναι και το μόνο αίτημα που πάει στα σκουπίδια από αυτό το συναπάντημα "αριστερών καρεκλοκενταύρων) στον σκουπιδοτενεκέ το διαχρονικό αίτημα να μάθει ο λαός πως και γιατί μπήκαμε στα μνημόνια,και 

3)Τσουβαλιάζει (επιτέλους λέω εγώ) την νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις (ακόμα και με αυτήν του..."δοτού" Παπαδήμου) και εμμέσως πλην σαφώς ομολογεί πως..."το μόνο πρόγραμμα που υπάρχει και το ακολουθεί το σημερινό κυβερνητικό συναπάντημα είναι...τα μνημόνια!

Έτσι μπράβο..."αριστεροί" εγκέφαλοι,να ξεβρακώνεστε σιγά σιγά μπροστά στο λαό κι αυτός θα σας...ανταμείψει (αργά ή γρήγορα)!

#ξεφτίλες


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr