Βούλγαρος εξαπατούσε πολίτες με... μαϊμού ατυχήματα και άρπαζε χιλιάδες ευρώ


Το ποσό των 25.000 ευρώ και 50 χρυσών λιρών Αγγλίας, με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος στο οποίο δήθεν ενεπλάκη συγγενικό τους πρόσωπο, κατάφερε να αφαιρέσει απο τρεις ανυποψίαστους πολίτες, ένας Βούλγαρος ηλικίας 28 ετών, ο οποίος δρούσε στην περιοχή του Νέου Κόσμου.Συνελήφθη όταν προσπάθησε να αποσπάσει απο μια 45χρονη το ποσό των 4.500 ευρώ, προσποιούμενος τον αστυνομικό. 

Μάλιστα, της ζήτησε να αφήσει τα χρήματα μέσα σε τσάντα σούπερ μάρκετ, σε συγκεκριμένη οδό στο Κουκάκι. Η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα την Άμεση Δράση και τους αστυνομικούς της ασφάλειας, οι οποίοι και έθεσαν υπό παρακολούθηση το συμφωνημένο σημείο. Μόλις ο δράστης πλησίασε την τσάντα, συνελήφθη απο τους αστυνομικούς.
Όπως προέκυψε είχε καταφέρει να αφαιρέσει το ποσό των 5.000 ευρώ και 50 χρυσών λιρών απο άνδρα στις 30 Μαρτίου του 2017. Στις 16 Μαΐου είχε αποσπάσει με το ίδιο κόλπο, 5.000 ευρώ, ενώ στις 30 του ίδιου μήνα, είχα καταφέρει να πείσει έναν άνδρα να του δώσει 15.000 ευρώ για να μην έχει συνέπειες δήθεν συγγενικό του πρόσωπο που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr