Καμία έκπληξη: ΟΚ είναι για τη Χρυσή Αυγή, το να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι


Μαθήματα πατριωτισμού για αρχάριους
Τα πράγματα έχουν κάπως έτσι:
Ο Άρειος Πάγος, αποφάνθηκε πριν μερικές βδομάδες, πως το να μη σε πληρώνει ο εργοδότης σου για καιρό, δεν αποτελεί βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας και άρα δε μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Λίγες μέρες μετά από εκείνη την απόφαση, 42χρονη εργαζόμενη στον Καρυπίδη που ήταν απλήρωτη για 15 μήνες, έβαλε τέλος στη ζωή της.
Χτες στη Βουλή, ψηφίστηκε η μισή από την τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, που θέλει τη μη καταβολή μισθού να ΕΙΝΑΙ βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας. Το ΠΟΤΑΜΙ και το κόμμα του Λεβέντη, ψήφισαν «παρών» στην ψηφοφορία. Όλα τα άλλα κόμματα υπερψήφισαν την τροπολογία.
Εκτός βέβαια από τη Χρυσή Αυγή, που ήταν το μοναδικό κόμμα που την καταψήφισε. Στην ιστοσελίδα της απ’ όσο είδαμε δεν προσφέρει κάποια αιτιολόγηση, άρα θα ήταν σχετικά ασφαλές να υποθέσουμε πως το να είναι τα «σκυλιά των αφεντικών», είναι ο μοναδικός λόγος για μια τέτοια κίνηση.

Βέβαια αυτή η αδιαφορία, ίσως να μην ήταν τόσο επιδεικτική, αν δε μιλούσαμε για εργαζόμενους, αλλά για εφοπλιστές, για τους οποίους η Χρησύ Αβγή έχει ήδη καταθέσει μια πληθώρα επερωτήσεων για να τους απαλλάξει από περιττά φορολογικά βάρη.
Πατριωτισμός λέγεται αυτό πάντως και αν δεν το καταλαβαίνετε, είστε μάλλον αναρχοάπλυτα κομμούνια και κίνδυνος για το έθνος.
Καλή τύχη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr