ΒΙΝΤΕΟ! Ποια πολιτευτής των ΑΝΕΛ (μαζί με τον Παππά) διορίστηκε στη διοίκηση ΟΑΣΘ.. Εκτός από τον Στέλιο Παππά.
Στο ΔΣ του ΟΑΣΘ τοποθετήθηκε και η....Ολγα Γιάννη, υποψήφια με τους ΑΝΕΛ στην Α! Θεσσαλονίκης.
Με κλήρωση και αυτή.
Χωρίς να ληφθούν υπόψη τα "μόρια" που κουβαλάει στο βιογραφικό της.Χαιρετίζουμε τον διορισμό στον ΟΑΣΘ διπλα στον χαλκέντερο Στελιο Παππά της ΑΝΕΛΛίτισσας κυρίας Ολγας Γιάννη που περυσι ειχε καταγγειλει 'αποπειρα βιασμου" απο 9 (εννεα παρακαλώ) πακιστανους,'ειδηση' που πρωτο ειχε δημοσιευσει το παγκοσμίου κυρους site fimes.H μπατρις πλεον μπορει να κοιμαται ησυχη και θωρακισμένη απεναντι στους " κακούς ξένοι".
----------------------------
Η  Όλγα Γιάννη, δημοσιογράφος, ανέλαβε θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων των οποίων η κ. Γιάννη υπήρξε υποψήφια βουλευτής στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η κ. Γιάννη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάζει σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης την εκπομπή «Προσωπικότητες» με καλεσμένους καλλιτέχνες.
Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2016 είχε βρεθεί στη δημοσιότητα καθώς είχε καταγγείλει επίθεση εις βάρος της από ομάδα νέων αλλοδαπών ανδρών στην υπόγεια διάβαση του ΣΕΦ, την ώρα που κατευθύνονταν στο συνέδριο του κόμματός της. Η ίδια είχε μιλήσει για επίθεση από οκτώ αλλοδαπούς, μάλλον Πακιστανούς, όπως είχε ισχυριστεί, ενώ είχε τονίσει ότι λίγο έλειψε να τη βιάσουν.
Το εν λόγω γεγονός είχε γίνει γνωστό μέσω συνεντεύξεων που έδωσε σε διάφορα ΜΜΕ και σε τηλεοπτική εκπομπή
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr