ΠΑΤΡΑ:ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από την κατάρρευση του στεγάστρου στο παλιό λιμάνι! (φωτό&βίντεο)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία, ένας νεαρός μετανάστης είναι ο νεκρός του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη νωρίς το απόγευμα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για δεύτερο νεκρό όπως φημολογείται, ενώ οι έρευνες της πυροσβεστικής με σκυλιά συνεχίζονται.

Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν ομοεθνή του νεκρού να μην μπορεί να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά νωρίτερα


ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κατέρρευσε το στέγαστρο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας λίγο μετά τις 5 το απόγευμα!

Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή στο σημείο με δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να βρίσκονται στο σημείο για να επιληφθούν της κατάστασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πτώση του στεγάστρου υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος νεκρός! Ενώ επικρατεί σύγχυση για το αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες ή εγκλωβισμένοι!

Τραγική ειρωνία είναι πως σήμερα το πρωί ο ΟΛΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως υπεγράφη σύμβαση με εταιρία για να κατεδαφιστεί το κτήριο στους επόμενους τρεις μήνες:

"Υπεγράφη σήμερα, μεταξύ του Ο.Λ.ΠΑ. και της εταιρείας που ανεδείχθη μειοδότρια στο διαγωνισμό που διεξήχθη, η σύμβαση για την κατεδάφιση του υποστέγου Νο4, επιφάνειας 2.700 τμ., που βρίσκεται στο τμήμα της παραλιακής ζώνης μεταξύ των οδών Ερμού και Γεροκωστοπούλου.
Η ολοκλήρωση των εργασιών κατεδάφισης προβλέπεται, σύμφωνα με τη σύμβαση, να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου τριμήνου ώστε ως το τέλος του φθινοπώρου ο χώρος να αποδοθεί ελεύθερος στο Δήμο Πατρέων για να τον εντάξει στους σχεδιασμούς ανάπλασης της παραλιακή ζώνης".
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr