Κύριε Γάβρογλου αυτά έχουν η αστική διαχείριση και η "συνέχεια του Κράτους"ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εφευρίσκουν διάφορα απίθανα πεδία αντιπαράθεσης με σκοπό να ξεγελάσουν το πόπολο ότι ενώ συμφωνούν και οι δύο στην εφαρμογή Μνημονίων και σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής διαφωνούν σε τάχα μου σημαντικά ζητήματα....

Ένα τέτοιο θέμα είναι η αντιπαράθεση του Υπουργείου Παιδείας, Γάβρογλου και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας με θέμα την μη στράτευση του Υπουργού Παιδείας και το γεγονός ότι ο Γάβρογλου εξαγόρασε την θητεία του.

Η ΝΔ κάνει από την μεριά της μία ανούσια αντιπολίτευση που την έχει καθηλώσει δημοσκοπικά ναι μεν στην πρώτη θέση αλλά σε ποσοστά κοντά σε αυτά που έχασε τις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Κανέναν δεν συγκινεί το θέμα αν πήγε φαντάρος ο Γάβρογλου την ίδια ώρα που είναι σε όλους γνωστούς ότι πολιτικοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ έκαναν θητεία μεν, αλλά σε "προνομιούχες" μονάδες δε...Ακόμα και σκοπιές στα σπίτια τους έκαναν οι πατριώτες πολιτικοί που σήμερα βγάζουν σπυράκια στο άκουσμα άρνησης στρατιωτικής θητείας.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Γάβρογλου είναι όμηροι της δικής τους επιλογής το καλοκαίρι του 2015 να συμβιβαστεί με την εγχώρια ολιγαρχία και τις ανάγκη της να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και στο καθεστώς των Μνημονίων. Μαζί με την ΝΔ ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, μαζί υπερασπίζονται μέχρι σήμερα αστικούς αντιδραστικούς θεσμούς όπως ΜΑΤ, κρατική καταστολή, διεφθαρμένη δικαιοσύνη (απλά παλεύουν εκεί για να αναδείξουν τους ημέτερους δικαστικούς). Μαζί υπερασπίζονται το δικαίωμα της ολιγαρχίας να πλουτίζει εις βάρος ων δυνάμεων εργασίας του τόπου.

Θα ήμαστε η "Συνέχεια του Κράτους" διαλαλούσε ο Τσίπρας το 2014 και αυτό έγινε.....Μία συνέχεια ενός καταπιεστικού για τις δυνάμεις εργασίας Κράτους που βέβαια το θέμα της στρατιωτικής θητείας είναι ταμπού και δεν χωράνε αριστερές αντιλήψεις.

Για αυτό Γάβρογλου, κάτσε και λούσου την ΝΔ. Αν είχατε εφαρμόσει πραγματική αριστερή ριζοσπαστική πολιτική τα παλληκάρια δεν θα προλάβαιναν να ασχοληθούν με το θέμα της στρατιωτικής σου θητείας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr