Όλγα Γιάννη: Όχι, δε φεύγω. Μένω και αγωνίζομαι ''στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Σ.Θ.''βασίλης αυγερινός

Σχόλιο
Ορίστε τα βλέπετε; Η κ. Ολγα Γιάννη (με δύο ν παρακαλώ), στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ, δεν έφυγε, δεν έγινε ριψασπις όπως χιλιάδες άλλοι βουτυρομπεμπεδες που στην πρώτη δυσκολία, τα παρατησαν και έφυγαν. Έμεινε στην πατρίδα της, πάλεψε με το σπαθί της και βρήκε τον δρόμο της ως νεοδιορισμενη Αρίστη, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Σ.Θ.
Όταν οι άνθρωποι έχουν πίστη στα ιδανικά της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας τους, εχουν αστρο. Αυτό του καθοδηγεί στον δρόμο της επιτυχίας, αυτό τους επιτρέπει να δρεψουν, για ότι άλλοι κοπιαζουν.
Η Αριστεία του κυβερνητισμού είναι ανίκητη.
Μια νεανική ανάσα πνοής που υποστηρίζει με πάθος το πολιτικό μήνυμα («Το χαμόγελο θα ξανάρθει») του κινήματος που ακολουθεί. Με σπουδές στην ιατρική και τη νοσηλευτική, η νεαρή Θεσσαλονικιά είναι παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής και υπεύθυνη εμπορικού τμήματος σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Με όπλο το δυναμισμό και την εργατικότητα που τη διακρίνουν η Όλγα  επιχειρεί να κάνει «μπάσιμο» στο δύσκολο χώρο του πολιτικού στίβου, προσδίδοντας τη φρεσκάδα και την ενέργεια που απαιτούνται για ένα καλύτερο αύριο.
«Δεκάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες και ειδικοί εγκαταλείπουν μαζικά τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Η κρίση, η ανεργία, ο φόβος για μια ζωή δίχως μέλλον, διώχνει από τη χώρα τα παιδιά της..
Κι είναι φορές που αναρωτιέμαι: «τι κάνω σ’αυτή τη Χώρα, γιατί κάθομαι, γιατί δε φεύγω, δε δραπετεύω από τα ζόρια της, απ’τους αργούς ρυθμούς της, το έλλειμμα και το χρέος της. Γιατί επιμένω να’μαι εδώ, να προσπαθώ, να ανταγωνίζομαι αυτούς που χρόνια την πληγώνουν και την προσβάλλουν;
Μένω για να αγωνιστώ και να παλέψω!!!
Γιατί εδώ μπορώ να χτίσω το καλύτερο. Εδώ λοιπόν, γιατί αρνούμαι να εγκαταλείψω, και στα χέρια άλλων να αφήσω τη Χώρα μου. Εδώ, στην Ελλάδα, τώρα, στα δύσκολα. Όχι απλά, δε φεύγω. Μένω. Μένω και αγωνίζομαι»
(Ολγα Γιάννη:  https://www.facebook.com/olga.janni)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr