Το βασανιστικό 8ωρο ενός χουντοπατριώτη στο Facebook


Πώς περνάει την διαδικτυακή του μέρα ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ Έλληνας;09.00 Υποστολή ελληνικής σημαίας από φωτογραφία προφίλ και αλλαγή με απόφθεγμα του Ωνάση για τις γυναίκες.

09.30 Ανεβάζει τον 'Αετό' του Σφακιανάκη και πληκτρολογεί την πρώτη καλημέρα.

09.50 Κατεβάζει το τραγούδι γιατί δεν έχει πάρει λάικ. Ούτε καλημέρα.
10.00 Βάζει γκιφάκι μ' ένα χαριτωμένο γατάκι να κουνάει σημαία με τον αετό της Ορθοδοξίας.
10.30 Τα παίρνει μ' ένα 15χρονο αντίφα, επειδή ο μικρός έβρισε τα θεία του Μητροπολίτη Σεραφείμ σε σχόλια κάτω από ποστ ενημερωτικού σάιτ. Ο 60χρονος χουντοπατριώτης του γράφει για τη μάνα του, το σπίτι του και τον μπλοκάρει.
10.45 Προβληματισμένος με το που βαδίζει η σημερινή νεολαία, αλλάζει εξώφυλλο, και από Minions βάζει quote του Παττακού για την 21η Απριλίου.
11.00 Το γατάκι με τη σημαία έχει πάρει ένα λάικ. "Σαν να πήγε καλά" σκέφτεται. Το ξαναπαίρνει και το ξαναποστάρει στον κοινό λογαριασμό που 'χει με τη γυναίκα του.
11.30 Διαβάζει στάτους του Nίκου Μπογιόπουλου, πατάει angry και στη συνέχεια το κάνει share στην ομάδα 'Όλοι οι Έλληνες Στηρίζουμε Πούτιν'. Έχει 125 λάικ και 25 share.
11.31 Κάνει τσεκ ιν μαζί μ' άλλα 43 άτομα ότι νιώθει ότι τον αγαπούν στην τοποθεσία 'Ελλάδα, αγάπη μου γλυκιά'.
12.00 Γκουγκλάρει 'Καπς λοκ πώς κλείνει'. Δεν βρίσκει άκρη. Κλείνει ξανά όλες τις καρτέλες του Ιnternet Explorer και τις ξανανοίγει πάλι απ' την αρχή.


12.30 Ποστάρει δήλωση της Ουρανίας και από πάνω γράφει σχόλιο "ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (*ψάχνει να βρει πώς μπαίνει το ερωτηματικό και τελικά βάζει τρεις τελίτσες)... ΜΠΡΑΒΟ ΟΥΡΑΝΙΑ11111111111 (*δεν ξέρει να βάζει ούτε θαυμαστικό)"
13.00 Βρίζει τη σελίδα των LIDL επειδή είναι Γερμανική εταιρεία και ταυτόχρονα μπαίνει στο car.gr για κάνα φτηνό VW με καμπίνα.
13.15 Ανεβάζει φωτογραφία από το στρατό και ταγκάρει όλους του τους φίλους. Ακόμα και γυναίκες.
13.30 Μπαίνει σε πατριωτικά μπλογκ και εύχεται 'αρρώστιες' στους Αλβανούς που έκαναν τον αετό στο Ελληνικό στρατόπεδο.
13.45 Κάνει share στο χρονολόγιό του τον 5χρονο Κέβιν Μακκάλιστερ να κλαίει και γράφει "ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr