40χρονη μητέρα από τη Δράμα άφησε την τελευταία της πνοή κατά την γέννα σε ιδιωτική μαιευτική κλινική


Απρόσμενη και ταυτόχρονα τραγική κατάληξη είχε η διαδικασία του τοκετού για μια σαραντάχρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό της Δράμας που μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του νομού για να φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε.
Η μητέρα απεβίωσε μετά από ανακοπή κατά τη γέννα, αφήνοντας εμβρόντητους την οικογένεια και τους συγγενείς της. Από τους γιατρούς της κλινικής αλλά και του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το παιδί που κυοφορούσε, τελικά γεννήθηκε παρουσιάζοντας αρχικά πρόβλημα αφού υπήρξε εισρόφηση αμνιακού υγρού. Έτσι μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο άλλου νομού καθώς το νοσοκομείο της Δράμας δεν διαθέτει εξειδικευμένη βρεφολογική κλινική. Μια ημέρα αργότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, το βρέφος ξεπέρασε τον αρχικό πολύ σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στη Γερμανία και είχε επιστρέψει πριν λίγες ημέρες για ολιγοήμερη επίσκεψη στην ιδιαίτερη της πατρίδα.
Το τραγικό περιστατικό άφησε άφωνη την οικογένειά και τον σύζυγό της που περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του ιατροδικαστή για να ενημερωθούν για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 40χρονης μητέρας χωρίς να αποκλείουν τίποτε.
-Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από δυο μήνες σε ιδιωτική κλινική της Καβάλας.
dramini.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr