Σε βαλίτσα έβαλαν μοντέλο και πήγαν να την πουλήσουν για 300.000 ευρώ- Τι την έσωσε


Ξεκίνησε με όνειρα για να γίνει σπουδαίο μοντέλο, όταν ο ατζέντης της, την έστειλε στο Μιλάνο για μια φωτογράφηση, μόνο για να δει ένα τρομακτικό εφιάλτη να ξεδιπλώνεται.

Όταν η 20χρονη έφτασε στο στούντιο, ο δράστης της χορήγησε ένεση με ισχυρό αναισθητικό. Μετά, την έδεσε και την έκλεισε σε μία βαλίτσα, την οποία μετέφερε με το αυτοκίνητό του από το Μιλάνο στο Τορίνο.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ο δράστης Λούκας Χέρμπα την κράτησε φυλακισμένη για έξι ημέρες και προσπαθούσε να την «πουλήσει» μέσω διαδικτύου ως σκλάβα του σεξ, με τιμή έναρξης 300.000 ευρώ.
Στην ιστοσελίδα που είχε ανέβει η συγκεκριμένη αγγελία είχε αναρτηθεί και η φωτογραφία μίας ημίγυμνης γυναίκας που ήταν δεμένη. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι η φωτογραφία ήταν από σκηνή κάποιας αισθησιακής ταινίας.

Ο λόγος που σώθηκε τελικά η κοπέλα ήταν επειδή είναι μητέρα. Ο απαγωγέας αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη όταν έμαθε ότι είναι μητέρα. «Έχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες», φέρεται να της είπε.
Παρόλα αυτά, ο δράστης ζήτησε από την κοπέλα 50.000 ευρώ και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει εάν επικοινωνούσε με την αστυνομία.
Τελικά, ο δράστης συνελήφθη όταν συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημά του.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ανήκει στην εγκληματική οργάνωση 'Black Death' και ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr