Είδηση μεγατόνων για MEGA: Ποιοι 2 πασίγνωστοι και πάμπλουτοι επιχειρηματίες το αγοράζουν


Ποιοι επιχειρηματίες σώζουν το mega;
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το τελευταίο 48ωρο… μιλούν για συμφωνία Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη στο MEGA που αν επιβεβαιωθεί αλλάζει ριζικά το τοπίο, τόσο στο κανάλι όσο και γενικότερα στα media, μιας και θα ανατρέψει τις υφιστάμενες ισορροπίες!

Συγκεκριμένα λέγεται – πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαγοράσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού της στο MEGA… και η ίδια να κρατήσει μόνο ένα μικρό πακέτο μετοχών, ίσως και μικρότερο του 5%.
Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθίσταται όχι απλώς κυρίαρχος παίκτης στο κανάλι διαθέτοντας την πλειοψηφία, αλλά το απόλυτο αφεντικό…
Μάλιστα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις ΜΜΕ που έχει στην ιδιοκτησία του, μετατρέπεται αυτόματα σε μεγιστάνα των media, δηλαδή κάτι σαν έλληνας Μερντοχ!
Πάντως και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες να διασταυρωθεί μια τέτοια είδηση… σημειώνεται ότι δεν είναι ξένο από τις προθέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη να πουλήσει το ποσοστό της στο MEGA… άλλωστε έχει δεχθεί κρούσεις και πρόσφατα, αλλά οι προτάσεις που τις συνόδευαν κρίθηκαν κατώτερες των προσδοκιών της.
Έχοντας λοιπόν ένα δυνατό μέσο στα χέρια τους με πολιτικές εκπομπές που στο παρελθον προκαλούσαν σεισμό και έα δελτίο ειδήσεων που έριχνε και ανέβαζε κυβερνήσεις οι ώρες του Αλέξη Τσίπρα δυσκολεύουν και αν το θελήσουν αυτα τα δύο οικονομικά κεφάλια ίσως φτάσουν και στην εξόντωσή του….


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr