Ακροδεξιών τάσεων πρώην αστυνομικός ο «τρομοκράτης» που έστελνε φακέλους με σφαίρες


Όχι οργανωμένος, αλλά ακροδεξιών τάσεων φαίνεται πως ήταν ο 55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός τον οποίο συνέλαβαν μέλη της Αντιτρομοκρατικής ως τον «τρομοκράτη» που ήταν πίσω από τις αποστολές φακέλων με σφαίρες σε υπουργούς, διοικητές τραπεζών, γενικούς γραμματείς και δημοσιογράφος...


Πρόκειται για αστυνομικό που αποστρατεύτηκε το 2011 και άρχισε τις αποστολές φακέλων με σφαίρες και απειλητικά υβριστικά σημειώματα. Μεταξύ των παραληπτών ήταν ο γγ Δημοσίων Εσόδων, Γ. Πιτσιλής, η, τον Οκτώβριο του 2015, πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού και αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Άννα Λιγωμένου, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, ο πρώην διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο γγ του ΥΠΟΙΚ τον Φεβρουάριο του 2013, Γιώργος Μέργος, το Σωματείο Πακιστανών Μουσουλμάνων Ελλάδος και η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 55χρονος πήγαινε σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ και ταχυδρομούσε τους φακέλους. Ως αποτέλεσμα, είχε καταγραφεί από κάμερες και μετά τη σύλληψή του έγινε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και DNA.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου.


http://www.huffingtonpost.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr