Θεσσαλονίκη: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ η πορεία για την ΗριάνναΜε το σύνθημα “πρώτη φορά αριστερά, μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί να κυβερνά”, η συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ηριάννα και τον Περικλή, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα από την Καμάρα στη Θεσσαλονίκη, κατέληξε μετά από πορεία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου στην οδό Εγνατία.

Εκεί οι διαδηλωτές βρήκαν μπροστά τους διμοιρίες των ΜΑΤ να “φυλάνε” τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της πορείας που από την οδό Εγνατία ακολούθησε το δρομολόγιο Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Βενιζέλου και πάλι Εγνατία, δεν υπήρχε “φανερή” αστυνομική δύναμη, αν και υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ που κινούνταν από παράλληλες οδούς απ’ όπου πέρασε η πορεία.
Οι αστυνομικοί ήταν ντυμένοι σαν… αστακοί, με πλήρεις εξαρτήσεις, κράνη και ασπίδες.
“ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ” ήταν το κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών, που ακούστηκε σε ολόκληρο το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πορεία λίγο μετά πριν από τις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν ειρηνικά χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Πηγή: newreport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr