Πάτρα: Εγκαινίασαν νέο κτίριο στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα και την επομένη έκλεισαν την νεφρολογικη κλινική


Στα εγκαίνια του  νέου κτιρίου του Αγ.Ανδρέα η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαϊας παρενέβη τονίζοντας ότι "τα κτίρια χωρίς προσωπικό δεν φτάνουν και ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό , ειδικά στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο,  είναι τεράστιες".

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΙΝΑ τονίζεται: "Οι επίσημοι και οι οπαδοί των κυβερνώντων περίπου χαρακτήρισαν αυτά γκρίνιες αφού γίνονται προσλήψεις και η κατάσταση διορθώνεται…

Την επομένη κιόλας των εγκαινίων έκλεισε η ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Αγ.Ανδρέα  λόγω έλλειψης γιατρών ειδικευμένων και κυρίως ειδικευόμενων. Οι ασθενείς της Νεφρολογικής μεταφερθήκαν στην Παθολογική όπου θα πρέπει να παρακολουθούνται από τους γιατρούς της Παθολογικής σε συνεργασία με τους γιατρούς της Νεφρολογικής.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;  Ότι προφανώς ήταν προειλημμένη απόφαση που αποσιωπήθηκε για να μην χαλάσει η φιέστα των εγκαινίων; Ότι επιβεβαιώνεται την επομένη κιόλας η ΕΙΝΑ που τόνιζε ότι το πρόβλημα είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό; Ότι οι ασθενείς από την Νεφρολογική από την μια βρίσκονται σε λάθος κλινική, από την  άλλη επιβαρύνουν –και μάλιστα χωρίς διευκρινισμένους ορούς – το έργο των ήδη υπερφορτωμένων γιατρών της Παθολογικής;

Καλούμε την ΥΠΕ να δώσει πραγματικές λύσεις και όχι μπαλώματα που και το πρόβλημα δεν λύνουν και την λειτουργιά της πιο φορτωμένης κλινικής επιβαρύνουν".Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε το Μέτωπο Νίκης:
Ακολουθώντας τα χνάρια της χούντας, κόβουν κορδέλες εγκαινιάζοντας έργα που αμέσως μετά, κλείνουν λόγω έλλειψης προσωπικού.
Μια μέρα μετά τα εγκαίνια της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, η κλινική έκλεισε, λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των νεφροπαθών.
Τα έργα και οι ημέρες της σκοτεινής φασιστικής αριστερής Κυβέρνησης Τσολάκογλου και στο χώρο της υγείας, συνεχίζονται.
Στην Ελλάδα του 2017, τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας, με υπεύθυνους τους μνημονιολάγνους καρεκλοκένταυρους.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την κατάντια του ΕΣΥ και τους καθιστά υπεύθυνους για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.
Νίκος Μπεχλεβάνης
Στέλεχος του Μετώπου Νίκης
 Μέτωπο Νίκης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr