Ραχήλ Μακρή με το Κίνημα Ενεργών Πολιτών Δ. Μακεδονίας για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Συνάντηση με μέλη του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» η Ραχήλ Μακρή, μετά από πρόσκληση των μελών του κινήματος.

Η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Μέτωπο νίκης», εξεδήλωσε τη στήριξή της στην προσπάθεια του Κινήματος να κατεβάσει αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς στις επόμενες εκλογές, ενώ καταφέρθηκε εμμέσως και κατά της περιφερειακής αρχής αλλά και της κυβέρνησης, για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και τη «σκανδαλώδη», όπως τη χαρακτήρισε, σύμβαση για τα απορρίμματα της Δυτικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, η κα Μακρή ανέφερε, πως θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, με την ίδια να αναφέρει πως θα στηρίξει την προσπάθεια του Κινήματος Ενεργών Πολιτών να κατέβει στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας την περιφέρεια αλλά και δήμους.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως: «Να βαδίσουμε στρατηγικά και ενωμένα σε ένα μοντέρνο σχήμα, δυναμικό, με δυναμικούς ανθρώπους. Αυτά που έχουν συντελεστεί είναι εγκληματικά εις βάρος των ανθρώπων της Δυτικής Μακεδονίας, σε βάρος του τόπου μας.
Η επόμενη ημέρα για τη Δυτική Μακεδονία θα πρέπει να είναι μια διαφορετική ημέρα από αυτή και οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν, αφού λειτούργησαν υφαρπάζοντας και οι ίδιοι με τη σημαία και καλά των ανεξάρτητων μη κομματικοποιημένων ατόμων, την εξουσία από τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και σήμερα είναι αυτοί που βάζουν τις υπογραφές τους, στην ουσία τάζοντας χάντρες και καθρεφτάκια στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ξεπουλώντας τον τόπο μας.
Ό,τι και να γίνει σε εθνικό επίπεδο, ό,τι και να έχουν σχεδιάσει, θα πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρίσκεται στα χέρια μιας ομάδας πολιτών που θα προστατεύσει τους πολίτες και θα αποτρέψει το ξεπούλημα που σήμερα υπογράφουν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία φώναζε μέχρι χθες ότι δεν θα επιτρέψει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, όπως για παράδειγμα μέσω της ΔΕΗ ή μέσω της απαράδεκτης και σκανδαλώδους σύμβασης για τα απορρίμματα  της Δυτικής Μακεδονίας.
Πηγή: metoponikis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr