Η απάντηση της Δέσποινας Σπανού στις επιθέσεις των πουλημένων του ΣυριζαΗ απάντηση της Δέσποινας Σπανού στις επιθέσεις των πουλημένων του Συριζα για την συγκεκριμένη ανάρτηση(Δείτε εδώ)


Μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη για οποιοδήποτε θέμα και να διαφωνεί με την άποψη κάποιου. 

Επίσης το να απαντάει επί της ουσίας είναι δικαίωμα του.
Το να μιλάει όμως για "ντροπή της Αριστεράς" ο κ. Καραγιαννίδης που έχει ψηφίσει μνημόνια και εξακολουθεί να ψηφίζει, γνωρίζοντας ότι λεηλατείται με αυτόν τον τρόπο η ζωή των πολιτών, το αφήνω ασχολίαστο. Προφανώς αυτό δεν είναι ούτε ντροπή ούτε ξεφτίλα για τον κ. Καραγιαννίδη και αποτελεί τη «σωτηρία της πατρίδας»! 
Ο οποίος κ. Καραγιαννίδης στις 11 Αυγούστου του 2015 (υπάρχουν οι δηλώσεις) μας διαβεβαίωνε ότι δε θα ψηφίσει τα μέτρα τα οποία είχε φέρει ο Πρωθυπουργός μετά τη συνθηκολόγηση του, όμως έχει ψηφίσει όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του 3ου μνημονίου και το 4ο μνημόνιο… Άρα πρόκειται για έναν αποδεδειγμένα αναξιόπιστο, ο οποίος αναρωτιέται γιατί δεν ντρεπόμαστε! 
Άλλωστε «τζάμπα μαγκιές» και επιθετικές συμπεριφορές, τις έχουμε συνηθίσει και απλώς κρίνουν αυτούς που τις λένε.
Επίσης το τι αντιλαμβάνεται καθένας ως ντροπή και τι όχι, προσδιορίζεται από την πορεία του, τη στάση ζωής του, τη συνέπεια του και κυρίως από τις ιδέες και τις πεποιθήσεις του. 
.
Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, σας θυμίζω πως είστε εσείς (το κόμμα σας...) που πήγατε από κοινού στο Καστελόριζο προσφέροντας το ξέπλυμα του αιώνα... 
Είστε εσείς ( ο κ. Παρασκευόπουλος) που μιλήσατε για σύγκλιση με τους φασίστες της ΧΑ.
Όλα αυτά όμως ουδόλως σας ενόχλησαν, ούτε σας ενοχλούν…
Άρα το να κατηγορείς για «χρυσαυγιτισμό» μία δηλωμένη και μέχρι τέλους αντιφασίστρια, όπως εγώ, μάλλον προκαλεί το γέλιο μου….
Άλλωστε σήμερα, επέτειος του δημοψηφίσματος του ΟΧΙ, που εσείς το κάνατε ΝΑΙ, καλό είναι να μην προσπαθείτε να κάνετε τους τιμητές.
Όποιος διάβασε την ανάρτηση μου, αντιλαμβάνεται τα πάντα! 
.
Εμμένω στην άποψη μου και υβριστικά σχόλια σαν τα χτεσινά, θα διαγράφονται από τώρα και στο εξής. 
Κι ευχαριστώ τους πολλούς φίλους και φίλες που με υποστήριξαν ένθερμα. 
Δυστυχώς ή ευτυχώς, στη σημερινή Ελλάδα, η μάχη για το αυτονόητο είναι δύσκολη αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

Σχόλιο:Κάτω τα χέρια από την Δέσποινα Σπανού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr