Ο ακροδεξιός φασίστας Δ. Καμμένος αντιπρόεδρος της Βουλής ''Περαστικά σας''

Γιώργος Αλεξάτος
Και πάνω που οι συριζαίοι καταγγέλλουν για σεξισμό όποιον τολμήσει ν΄ ασκήσει κριτική σε κάποιο σαπρόφυτο κυβερνητικό στέλεχος, που τυχαίνει να ΄ναι γυναίκα, εξευτελίζοντας, έτσι, και την έννοια του αντισεξιστικού αγώνα, να σου κι ο Δημήτρης Καμμένος αντιπρόεδρος της Βουλής!

Ο απροκάλυπτα σεξιστής. Ο δηλωμένος ρατσιστής. Ο φασίστας.

Δεν ντρέπεστε λίγο;


Με πέντε «παρών», και αρκετές απουσίες, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξελέγη στο αξίωμα του Η’ Αντιπροέδρου της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος εξελέγη με 182 «ναι», ενώ 14 βουλευτές δήλωσαν «παρών», ενώ ο Μάριος Γεωργιάδης της Ένωσης Κεντρώων εξελέγη στο αξίωμα του Θ’ Αντιπροέδρου με 188 «ναι» ενώ 8 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
Για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Καμμένου καταγράφηκε «δυσφορία» από πλευράς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με πέντε εξ αυτών να την εκδηλώνουν. Πρόκειται για τους: Νίκο Φίλη, Μάκη Μπαλαούρα, Μάριο Κάτση, Γιώργο Ψυχογιό και Ευαγγελία Καρακώστα οι οποίοι δήλωσαν «ΠΑΡΩΝ», ενώ περίπου 25 επέλεξαν να απουσιάζουν σε συνέχεια της «γκρίνιας» που σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε χθες εντός του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις απουσίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί Θ. Φωτίου, Ο. Γεροβασίλη, Π. Πολάκης, Γ. Σταθάκης, Χ. Σπίρτζης, Π. Κουρουμπλής, Σ. Φάμελλος και οι βουλευτές Φ. Βάκη, Τ. Χριστοδουλοπούλου, Σ. Αναγνωστοπούλου, Χ. Καραγιαννίδης, Μ. Μπόλαρης, Χ. Μηταφίδης, Δ. Σεβαστάκης και Γ. Πάλλης.
Ενδεικτικό του γεγονότος ότι πολλές από τις απουσίες εκ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν με νόημα, αποτελεί η εμφάνιση του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια για τη συζήτηση σχετικά με το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε τοποθετηθεί κατά τον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης στη θέση του Υφυπουργού Υποδομών και παραιτήθηκε (κατόπιν απαίτησης) σε χρόνο ρεκόρ, μετά τη θύελλα αντιδράσεων για μία «ακραία» - όπως χαρακτηρίστηκε - ανάρτησή του που απεικόνιζε παραλλαγμένη την είσοδο του κολαστηρίου του Άουσβιτς κι έκτοτε οι σχέσεις του με μεγάλη μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διόλου καλές.
Τι έγραφε στο twitter του ο τωρινός αντιπρόεδρος της Βουλής

Ο Υφυπουργός Δ.Καμμένος έλεγε: "Ο Τσίπρας είναι χειρότερος του ΓΑΠ! Είναι εγκληματίας"


Η Ραχήλ Μακρή μέσω του twitter της είχε αναδημοσίευσει παλιότερες αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου στο twitter, όταν ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όπου όμως πλέον δεν υπάρχει ο λογαριασμός του.

"Το ακούτε "αριστεροί"; Ο ακροδεξιός φασίστας. Υπουργός της κυβέρνησης της αριστεράς. Περαστικά σας", έγραψε η υποψήφια μέχρι πρότινος με τη Λαϊκή Ενότητα.
"Αλέξη Τσίπρα τα μαθήματα με το δεξί πιάνουν τόπο, λίγο πιο δεξιά & την επόμενη μπορείτε να κυβερνήσετε με την ΧΑ",συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας και το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου.

Οι χρήστες του Twitter πάντως, φρόντισαν να διασώσουν ορισμένες από τις παλαιότερες και πιο προκλητικές αναρτήσεις του νυν υφυπουργού με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr