Απίστευτες αντιδράσεις από Συριζαίους που σε κάθε κριτική σε γυναίκα-στέλεχος τους μιλάνε για σεξισμό!


Και ενώ το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου από εξάντληση, καθώς και ο Δήμος επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε να δουλέψει δύο βάρδιες σε ένα 24ωρο η Συριζαία Δήμαρχος Καφατσάκη όχι απλώς δεν έχει παραιτηθεί αλλά βάζει τον συριζέικο συφερτό να απαντάνε στις κριτικές εναντίον της ότι είμαστε σεξιστές!

Μιλάμε βέβαια για την ίδια Δήμαρχο που πριν κάποιους μήνες εκκένωσε την κατάληψης της Βίλας Ζωγράφου με την συνδρομή των ΜΑΤ.  Συριζαυγίτισα από τις λίγες, δηλαδή!

Και βέβαια όταν τολμήσαμε χθες να θυμίσουμε ότι η Υπουργός Ανεργίας, Αχτσιόγλου για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια δεν ενεργοποίησε με υπουργική απόφαση την απαγόρευση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τις ώρες του καύσωνα πάλι σεξιστές μας είπαν!

Ακούστε το καλά......Συριζαίοι!

Είστε Δεξιά που εφαρμόζει Θατσερικές πολιτικές, αν και στα ματιά των αφελών ακόμα φαίνεται να περιφέρετε το σαρκίο της ηττημένης αριστεράς ο κόσμος της Αριστεράς, του Κινήματος σας φτύνει και σας έχει κατατάξει πολιτικά εκεί που ανήκετε. Στο ακραίο, φιλελεύθερο κέντρο!

Και αν δεν θέλετε να ασκούμε κριτικές στις γυναίκες-στελέχη σας, να τις απομακρύνετε από θέσεις ευθύνης πράγμα που όντως θα ήταν σεξιστικό!

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr