ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ : Ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο Κουρουμπλής και Σκουρλέτης


Με αιχμές και πολιτικές «μπηχτές» απάντησε, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πρώην ΥΠΕΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου ...
ο οποίος επέρριψε ευθύνες για την διαιώνιση του προβλήματος με τους συμβασιούχους στον προκάτοχο του.

«Εγώ όπου πήγα έμαθα να δίνω την εικόνα ενιαίας κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του news 24,7 απατώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου αν θα περίμενε το ίδιο και από τον κ. Σκουρλέτη, απάντησε: «Ναι θα περίμενα το ίδιο και από εκείνον».

Με τον κ. Σκουρλέτη, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Documento, να υπονοεί ότι ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα δεν πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, εξαιτίας της αδράνειας της προήγουμενης ηγεσίας του ΥΠΕΣ, ο κ. Κουρουμπλής σήκωσε το γάντι και απάντησε:

«Όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους θα πρέπει να γνωρίζουμε το ποιος είχε την πρωτοβουλία για τέτοια θέματα. Δεν έταξα τίποτα σε κανέναν. Δεν έταξα μονιμοποιήσεις.  Θα πρέπει να είμαστε λίγο ποιο σοβαροί και ποιο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε άλλους ανθρώπους».

Η εσωκομματική αντιπαράθεση, προφανώς, μόλις ξεκίνησε…


aftodioikisi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr