Το μηντιακό λαγουδάκι του καθεστώτος συγχαίρει τους κατακτητές, ζητώντας κι άλλο...αίμα (ηχητικό)!

«Οι πολίτες, που λένε ότι ο πόλεμος στο Μεξικό είναι ανήθικος και η δουλεία είναι άδικη, στην ουσία έρχονται σε αντίφαση με τον εαυτό τους, όταν πληρώνουν τους φόρους, που προορίζονται για τη χρηματοδότηση ακριβώς αυτών των πρακτικών».

               Henry David Thoreau: «Πολιτική Ανυπακοή», 1848.
___________________
Το χρέος μας προς την πατρίδα, είναι να εφαρμόζουμε τους μνημονιακούς νόμους και να πληρώνουμε -μέσω της ΑΑΔΕ-τους τοκογλύφους!  Κάποιοι την έχουν γλιτώσει και δεν πληρώνουν επαρκώς τους Γερμανούς, τους Γάλλους κλπ τραπεζίτες, οπότε πρέπει να τους βρούμε και να τους τα πάρουμε.  Οι τραπεζίτες έχουν ανάγκη από λεφτά, ορμάτε στα νησιά να μαζέψετε...
Είναι καταπληκτικό, αυτό που γίνεται στην κατεχόμενη χώρα με τους τύπους, που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι.
Αφού στήριξαν επί 10ετίες, το πολιτικό σύστημα, που λεηλάτησε (για λογαριασμό άλλων) την Ελλάδα, αφού ξέπλυναν και καθιέρωσαν κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε αλητείας αλήτη μέσα από τις εκπομπές τους, αφού δεν έβγαλαν άχνα εδώ και 7 χρόνια για τιμωρία των πρωταιτίων της καταστροφής, με τους οποίους χαριεντίζονται ακόμα και σήμερα στις εκπομπές τους, έρχεται σήμερα εις εκ των...εκλεκτότερων μηντιακών αστέρων της χώρας, Ν. Τζαμπανικολάου, να πανηγυρίσει! Γιατί; Μα επειδή η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πραγματοποιήσειεπιδρομή ενάντια στις επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες κλπ), που δεν κόβουν αποδείξεις!
Το γεγονός, ότι αυτός ο αυτός ο ίδιος χρωστά ουκ ολίγα στους εργαζόμενους του ομίλου REAL, δεν τον αποτρέπει από το να γαυγίζει εναντίον όσων δεν πληρώνουν φόρους, εναντίον δηλαδή όσων δεν πληρώνουν τους Γερμανούς, Γάλλους κλπ τραπεζίτες, διότι τα λεφτά των φόρων εκεί καταλήγουν.  Λες κι οι κάθε είδους ελεύθεροι επαγγελματίες και καταστηματάρχες δεν έχουν ισοπεδωθεί αρκούντως από τα μνημόνια της κατοχής, από τα χαράτσια της εφορίας, των τραπεζών κλπ, οπότε απαιτείται κι η επιδρομή της ΑΑΔΕ, ώστε να ..τελειώσουν κι αυτοί.
Φυσικά, ο εν λόγω καθεστωτικός τζουτζές, γνωρίζει καλά, ότι αν κάποιος (ήδη υπερχρεωμένος σε τράπεζες και δημόσιο) επαγγελματίας (ελεύθερος, αυτοαπασχολούμενος, μαγαζάτορας κλπ) «κόψει» αποδείξεις για όλες τις δραστηριότητές του, θα φαληρίσει οριστικά.
Αυτός, βέβαια, είναι ο στόχος των κατακτητών-δανειστών, τον οποίο ο Τζαμπανικολάου υπηρετεί πιστά: Η πλήρης απαξίωση τηςπαραγωγικής και οικονομικής βάσης της χώρας, με δύο βασικούς στόχους. Αφενός τη φυσική, ψυχική και ιστορική εξόντωση του πληθυσμού της κι αφετέρου την απαλλοτρίωση του οικοπέδου «Ελλάς» σε εξευτελιστική τιμή.
Τι ακριβώς είναι η ΑΑΔΕ, για το έργο της οποίας πανηγυρίζει ο (με τις πλάτες των εργαζομένων) εκδότης ΤζαμπανικολάουΗ συγκεκριμένη «ανεξάρτητη» αρχή έχει υπερσυνταγματική ισχύ. Σε κανέναν δεν λογοδοτεί. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξής της είναι να τηρούνται κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που επιβάλλουν οι δανειστές, ενώ οι υπάλληλοί της αποκτούν μέχρι και προανακριτικές αρμοδιότητες!


Η ΑΑΔΕ δεν υπόκειται στη δικαιοδοσία του ελληνικού κράτους, ή της ελληνικής δικαιοσύνης, δηλαδή διαθέτει υπερσυνταγματική ισχύ κι ως εκ τούτου μπορεί –ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-να αποφασίζειγια τη φορολογική και δημοσιονομική πολιτική του κράτους! Με άλλα λόγια,  αρμοδιότητες, που είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένες αποκλειστικά και μόνο υπέρ της εκάστοτε νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, αποσπώνται από τους συνταγματικά νόμιμους φορείς τους κι εκχωρούνται σε κάποια... ανεξάρτητη αρχή! . Ο καθορισμός των φόρων θα ανήκει πλέον αποκλειστικά στην ιδιωτική Ανεξάρτητη Αρχή των Δημοσίων Εσόδων, ενώ οι υπουργοί και η κυβέρνηση απλά θα υπογράφουν και το Κοινοβούλιο θα...επικυρώνει. Τσιμουδιά ο Τζαμπανικολάου, που κατά τ’άλλα κόπτεται για τη νομιμότητα, όταν αυτή βεβαίως αφορά σεκαστανάδεςταξιτζήδεςεστιάτορες, ελεύθερους επαγγελματίες κλπ.
Προβλέπεται δε, ότι πολύ σύντομα η ΑΑΔΕ -σε αντικατάσταση των ΔΟΥ-
θα στήσει ιδιωτικό μηχανισμό είσπραξης οφειλών προς το κράτος. Αυτούς συγχαίρει το μηντιακό λαγουδάκι του κατοχικού καθεστώτος, το οποίο δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στο μηντιακό του όμιλο, αλλά απαιτεί από τους κατοχικούς μηχανισμούς, στυλ ΑΑΔΕ, να «ξεσκίσουν» τους εστιάτορες. Θράσος χιλίων μαιμούδων!
Όταν η ανομία εκπορεύεται από και υπέρ των μεγάλων αφεντικών-δανειστών, τότε η... αντικειμενική δημοσιογραφία πανηγυρίζει, θεωρώντας τους πολίτες μαλάκες, λέγοντάς τους ότι τα λεφτά, που θα μαζέψει η ΑΑΔΕ, θα πάνε στο «δημόσιο» ταμείο, μολονότι κι η κουτσή Μαρία γνωρίζει, ότι κάθε έσοδο, κάθε ευρώ, πηγαίνει στην αποπληρωή του παράνομου κι απεχθούς χρέους της χώρας.Αυτήν την άθλια κυβερνηση δωσιλόγων και τυχοδιοκτικών καθαρμάτων στηρίζει μέσα από τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ, που διατηρεί ο εν λόγω παπαγάλος πασών των καθεστώτων και πασών των εξουσιών.
Την κυβέρνηση, η οποία βάσει του νόμου Ν. 4336/2015 (3ο μνημόνο)«δεσμεύεται να συμβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την επίτευξη των στόχων της Συμφωνίας του Μνημονίου πριν αυτές οριστικοποιηθούν και εγκριθούν νόμιμα.».

Την κυβέρνηση, η οποία με το νόμο 4334/2015 (ΦΕΚ 80/6-7-2015), πουαφορά στην επικύρωση της Απόφασης της Συνόδου των Αρχηγών των Κρατών-Μελών της Ευρωζώνης της 12/7/2015, αποδέχτηκε ότι "το Eurosummit επισημαίνει ότι το ονομαστικό κούρεμα του χρέους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οι Ελληνικές Αρχές επαναβεβαιώνουν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή του να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές πλήρως και εγκαίρως."

Όλα τα παραπάνω, οι κάθε λογής Τζαμπανικολάου τα αποκρύπτουν εντέχνως από το λαό, περιοριζόμενοι μόνο σε πανηγυρισμούς υπέρ αυτών, που θα ισοπεδώσουν, ό,τι έχει μείνει όρθιο στην κοινωνία.
Αυτό, άλλωστε, είναι το δόγμα της ξεπουλημένης κατοχικής δημοσιογραφίας, από το 2010, ως σήμερα, το δόγμα Τζαμπανικολάου:Εξαθλίωση για όλους, όχι μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους!


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr