Έγκλημα στο Περιστέρι: Ποιο πόρισμα σοκ ιατροδικαστή για νεκρή γυναίκα. Πού την μαχαίρωνε με λύσσα


Ποιες οι εξελίξεις για το έγκλημα στο Περιστέρι;
Διαστάσεις απίστευτου θρίλερ παίρνει η υπόθεση εγκλήματος μιας 51χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι.

Αφού όπως επιβεβαιώνει στο protothema.gr o αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη, είχε σκοτώσει μια 28χρονη κοπέλα στο εξοχικό του σπίτι στο Λουτράκι, πριν από ακριβώς έξι χρόνια.
Σήμερα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον ψυχίατρό του σκότωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τη νέα του σύντροφο, που είχε γνωρίσει στο Ψυχιατρείο, όπου εκείνος νοσηλευόταν.
Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν εκτός του ψυχιατρείου κρατουμένων, αλλά και πώς κατάφερε να βρεθεί από το ψυχιατρικό κατάστημα στο οποίο νοσηλευόταν στο σπίτι της συντρόφου του.
Η υπόθεση εγκλήματος στο Περιστέρι προσλαμβάνει χαρακτηριστικά δράσης serial killer αφού ο δράστης «επανέλαβε» κάτι που είχε πράξει στο παρελθόν με πανομοιότυπο τρόπο:
Το 2011 είχε σκοτώσει και πάλι τον μήνα Ιούλιο (τότε στις 25) και όπως και τώρα είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να κατακρεουργήσει το θύμα του.
Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από τον γιατρό που παρακολουθούσε τον 45χρονο δράστη.
Ο ίδιος του είχε «ομολογήσει» ότι είχε φύγει από το ψυχιατρείο τη νύχτα και είχε σκοτώσει με μαχαίρι τη σύντροφό του.
Τι λέει ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό.
Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες χθες, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr