Ο γιος (στο ΥΠΕΘΑ) με Καμμένο, ο πατέρας Αποστολάκος (στη Λακωνία) με Μητσοτάκη!


Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  


Περιοδεία στο νομό Λακωνίας πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης. Τον συνοδεύουν ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, στελέχη, ο τοπικός βουλευτής Θ. Δαβάκης αλλά και οι πρώην βουλευτές του νομού. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οΓρηγόρης Αποστολάκος ο οποίος διτέλεσε βουλευτής έως το 2012 και στη συνέχεια Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.). 
Η παρουσία του έχει ενδιαφέρον διότι αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε (διαβάστε ΕΔΩ) ότι από τις 19 Ιουνίου "προσφέρει τις υπηρεσίες του", όπως αναφέρει και το σχετικό ΦΕΚ, στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ως Ειδικός Συνεργάτης ο γιος του Γεώργιος Αποστολάκος. 
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει και αρκετά σχόλια εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ δεδομένου ότι ο κ. Αποστολάκος δεν ανήκει στους "καραμανλικούς" αλλά στους μητσοτακικούς" βουλευτές. Από την 1η Ιανουαρίου του 2003 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2007 μάλιστα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων όταν ήταν δήμαρχος η Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 1989-1993, όπως αναφέρει και το βιογραφικό του, διετέλεσε Νομάρχης Αρκαδίας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr