Μέτωπο Νίκης:«Η Δικαιοσύνη στην υπηρεσία του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»


13 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Είναι φανερό, σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι η “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη, η εξουσία αυτή που οφείλει να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο και να ρυθμίζει “κατά το δίκαιον“ τη σχέση πολίτη –  κράτους, είναι πλέον στην υπηρεσία του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφήνοντας τους Έλληνες πολίτες καθώς και όσους ζουν στη χώρα, απροστάτευτους από κάθε είδους αυθαιρεσία της εξουσίας.

Την ίδια στιγμή που οι δικαστές αποφασίζουν, ότι η απλήρωτη εργασία είναι νόμιμη, ότι η συναναστροφή διώκεται, που αθώοι μένουν στη φυλακή για 5 χρόνια, που κρίνουν συνταγματικές τις μειώσεις μισθών, συντάξεων και την φοροληστεία των Ελλήνων, χαρίζουν δεκάδες χρόνια φυλάκισης και ελευθερώνουν ισοβίτες δημάρχους και Υπουργούς καταχραστές δημοσίου χρήματος και βάζουν χαριστικές ποινές ή αθωώνουν «ξεχασιάρηδες» πολιτικούς που «ξέχασαν» να δηλώσουν αρκετά εκατομμύρια μαύρο χρήμα.
Από την άλλη, κρατάνε φυλακισμένη τη φοιτήτρια Ηριάννα, γιατί βρέθηκε τμήμα DNA της σε ενοχοποιητικό υλικό και αδιαφορούν για τις συνομιλίες Υπουργού της Κυβέρνησης με ισοβίτη, καταδικασμένο για τόνους ηρωίνης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, προσλαμβάνεται στο πρωθυπουργικό γραφείο λίγα 24ωρα αφού συνταξιοδοτήθηκε.
Ο ελληνικός λαός λοιπόν, χωρίς κανένα συμπαραστάτη πια, ανεβαίνει το Γολγοθά του χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική και χωρίς να έχει κανέναν να τον υπερασπιστεί.
Το Μέτωπο Νίκης, με επικεφαλής την Ραχήλ Μακρή και όλα τα στελέχη του, καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση, τους ελάχιστους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν ακόμα φρόνημα και όσους από την κρατική μηχανή έχουν το ανάστημα να σηκώσουν κεφάλι, να επιχειρήσουν ο καθένας από το δικό του μετερίζι και να ξηλώσουν το σάπιο και βρώμικο πολιτικό, νομοθετικό, εκτελεστικό και δικαστικό κατεστημένο.
Το Μέτωπο Νίκης και τα στελέχη του, θα είναι δίπλα σε όποια μάχη αποφασίσει να δώσει ο λαός για την απελευθέρωση του, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας στη πρώτη γραμμή και με κάθε κόστος, θεωρώντας τους εαυτούς μας αναλώσιμους.
Θανάσης Γούναρης
Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr