Ένας χορτάτος αλητάμπουραςΓιώργος Αλεξάτος


Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τον κύριο αυτόν, που τον εντόπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στα καφέ του Κολωνακίου και στα σαλόνια μεσήλικων συζύγων απόστρατων αξιωματικών του στρατού και της χωροφυλακής, και τον ανέδειξε βουλευτή. Δεν είχα και τηλεόραση, ώστε να βλέπω τις κοκορομαχίες του στα διάφορα πάνελ, οπότε και τη δήλωσή του πως είχε πηδήξει τη μισή Αθήνα την έμαθα εκ των υστέρων.
Το καλοκαίρι του 2013, όταν δολοφονήθηκε ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης, τον οποίο εξύβρισε η κ. Λένα Διβάνη, προκαλώντας αντιδράσεις για τον βόρβορο της κακοψυχιάς της, και ο κύριος αυτός έσπευσε να την υπερασπιστεί. Ξεδιπλώνοντας μέρα τη μέρα όλη τη σαπίλα μιας ιδεολογίας μίσους προς τους από κάτω, προς τη λαϊκάτζα, και έντονου αντικομμουνισμού.
Στοχοποιήθηκα τότε απ' αυτό το ανθρωπάκι, που μαζί με Χειμωνάδες, Χωμενίδηδες και άλλους χορτάτους απολογητές της μνημονιακής βαρβαρότητας, εξαπέλυαν επιθέσεις χυδαίες, ανάλογες της πολιτισμικής υποστάθμης των κοινωνικών τους κύκλων.
Αλλά ο Πέτρος είχε ισχυρούς υποστηρικτές, με πρώτο και καλύτερο τον αμόρφωτο ηγετίσκο του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να καλύψει πλήρως τις χυδαιότητές του, οι οποίες φυσικά δεν απευθύνονταν μόνο προς εμένα. Και εκτός από τον ηγετίσκο βρήκε συμπαράσταση στις αθλιότητές του και από στρατιά ολόκληρη συριζαίων. Που έβριζαν όσους τολμούσαμε να καταγγέλλουμε τον χορτάτο αλητάμπουρα. Γιατί, λέει, παίζαμε έτσι το παιχνίδι του... Σαμαρά!
Μέχρι που ο Πέτρος τους την έκανε! Και βρέθηκε στο Ποτάμι. Και τώρα οδεύει προς τη Ν.Δ.

Για μια ακόμη φορά δεν θα μας ζητήσουν συγγνώμη όλοι αυτοί που μας εξύβριζαν καθημερινά από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι τις αρχές του 2014, υπερασπιζόμενοι τον αλητάμπουρα. Για να ζητήσεις συγγνώμη χρειάζεται λεβεντιά και τσίπα. Κάτι που απουσιάζει από εκείνους που με την ίδια άνεση συνεχίζουν να μας βρίζουν και τώρα. Γιατί, λέει, παίζουμε το παιχνίδι του... Κυριάκου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr