Ματαίωση πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι! Συμβολαιογράφος καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές» και την ΛΑ.ΕΜαζική αντίσταση στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!
Μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, καθώς και ενεργοί πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, για άλλη μια φορά, απέτρεψαν πλειστηριασμό της περιουσίας συμπολίτη μας στο Μεσολόγγι, σήμερα Τετάρτη 12/7/2017.
Το πλήθος των πολιτών που εξέφρασαν ενεργά, αγωνιστικά και με παλμό τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη, ανάγκασε τη συμβολαιογράφο που επιλαμβάνονταν του συγκεκριμένου πλειστηριασμού, να αποχωρήσει από την αίθουσα των Δικαστηρίων του Μεσολογγίου!
Εκνευρισμένη η συμβολαιογράφος κατήγγειλε στην Έκθεσή της τους «εξτρεμιστές» που ματαίωσαν τον πλειστηριασμό και έξαλλη σχεδόν φώναζε ότι δεν ανέχεται το πανό της ΛΑ.Ε!
Η ανάγκη για αντίσταση ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα που αρπάζει τη λαϊκή περιουσία, συνειδητοποιείται όλο και περισσότερο από την κοινωνία.
Θεωρούμε ότι διαρκώς όλο και περισσότεροι πολίτες πρέπει να δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπως επίσης οφείλουν να ενεργοποιηθούν κι όσοι συμπολίτες τυχαίνουν συμπαράστασης από το κίνημα όλα αυτά τα χρόνια και να μην περιορίζονται και επαναπαύονται στη δική τους μόνο περίπτωση.
Ατομικές λύσεις, έχει αποδειχθεί, δεν υπάρχουν!
Η μαζική αντίσταση και η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών μπορούν να σταματήσουν τη μνημονιακή αρπαγή των τραπεζιτών και του κράτους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr