Σπαλιάρας: Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε


Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μάλλον θα πρέπει να σκέφτεται και δύο και τρεις φορές πριν μιλήσει. Εκτός αν πραγματικά πιστεύει αυτό που λέει. Και η φράση του κρύβει ρατσισμό και φασισμό.
“Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε”, είπε για να χαρακτηρίσει τις συνθήκες του survivor. Ενός παιχνιδιού στο οποίο πήγε για να βγάλει λεφτά και να κερδίσει και πάλι δημοσιότητα.
Δεν μπορεί να συγκρίνει τις συνθήκες που ζουν άνθρωποι και δεν είναι επιλογή τους, με τη δική του επιλογή που πήγε σ’ένα παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο.
«Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι κάτι που δεν θα το ξαναέκανα ούτε για πάρα πολλά λεφτά. Είναι μια τεράστια εμπειρία. Πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν για τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα πως ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα πέρα από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr