Στο…. σφυρί ο Πήγασος από την Εθνική Τράπεζα που αξιώνει 78 εκατ. ευρώΕπιταγή πληρωμής στην Πήγασος συνολικού ποσού 77.857.720,56 ευρώ πλέον τόκων, εξέδωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος υπό την ιδιότητά της ως Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών.

Η πιστώτρια τράπεζα, και σε περίπτωση μη πληρωμής, αναμένεται να προχωρήσει σε πλειστηριασμό των μετοχών και των σημάτων επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο, γεγονός αναμενόμενο σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις στον πάλαι ποτέ κραταιό μιντιακό όμιλο της χώρας.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Πήγασος:
«Κατ’ εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ανακοινώνεται ότι σήμερα, την 14η Ιουλίου 2017, επιδόθηκε στην «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και υπό την ιδιότητά της ως Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών, επιταγή προς πληρωμή συνολικού ποσού €77.857.720,56 πλέον τόκων από 09.06.2017 και σε περίπτωση μη πληρωμής του ως άνω επιτασσόμενου, δήλωση αναγκαστικής εκτέλεσης και πλειστηρίασης δι’ αναγκαστικού δημοσίου πλειστηριασμού των μετοχών και σημάτων, επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο υπέρ των Ομολογιούχων Δανειστών, σύμφωνα με τις σχετικές εκτελούμενες ενεχυριακές συμβάσεις.
Η Εταιρία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις Αρμόδιες Αρχές, ότι κατά πάγια τακτική της, θα προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε εξέλιξη σε σχέση με τ΄ ανωτέρω.
Πηγή: newreport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr