Το Μέτωπο Νίκης καθιστά υπεύθυνους για την δολοφονία της 62χρονης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΗ πλέον ανάλγητη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, αδιαφορώντας πλήρως για την υγεία και την ζωή των εργαζομένων, δεν έβγαλε ούτε μια εγκύκλιο για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, για να τους προφυλάξει από τον καύσωνα.

Αποτέλεσμα, διπλές βάρδιες σε θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου, θερμική καταπόνηση και θάνατοι εργαζομένων πάνω στο καθήκον για ένα κομμάτι ψωμί.
Το Μέτωπο Νίκης, κάλεσε την κυβέρνηση, να απαντήσει για τις εγκληματικές παραλείψεις των Υπουργών της Αχτσιόγλου και Πολάκη και την Δικαιοσύνη να παρέμβει όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι, προστατεύοντας την ζωή και την υγεία των εργαζομένων και να αποδώσει τις ευθύνες όσο ψηλά πολιτικά και αν προέρχονται.
Μέρες μετά τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας, η κυβέρνηση αρνείται να απαντήσει προφανώς διαθέτοντας την σιγουριά της επιβολής σιωπής σε όλους.
Το Μέτωπο Νίκης καθιστά υπεύθυνους για την δολοφονία της 62χρονης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ειδοποιεί τους μισογύνηδες και σεξιστές υπαλλήλους τους, ότι δεν θα το «βουλώσει».
Θανάσης Γούναρης
Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr