Αποκάλυψη σοκ για αυτοκτονία 23χρονου, Μεσολόγγι: «Νέα υπόθεση Γιακουμάκη, καθηγητές και σπουδαστές τον…»


Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 23χρονο Δημήτρη Καραγιάννη που αυτοκτόνησε στο Μεσολόγγι;

Συνεχίζεται το θρίλερ στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και τις έρευνες για το τι οδήγησε στην αυτοκτονία τον 23χρονο Δημήτρη Καραγιάννη, σπουδαστή του τμήματος λογιστικής.
Ωστόσο καθηγητές, εργαζόμενοι και σπουδαστές αρχίζουν να «ψιθυρίζουν» ότι ο θάνατος του νεαρού είναι μια νέα περίπτωση «Γιακουμάκη» και πως θα προσπαθήσουν να την κουκουλώσουν.
Αρκετοί μάλιστα ήταν και οι άνθρωποι του ιδρύματος που «έσπασαν» την σιωπή τους μέσα από το facebook όπου προχώρησαν σε περίεργες αναφορές σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Δημήτρη Καραγιάννη, κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση «Γιακουμάκη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όπου ήρθε σε επικοινωνία με καθηγητές και εργαζόμενους στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, αναφέρουν πως ακούγονται φήμες για άσχημη συμπεριφορά στον συγκεκριμένο μαθητή από μερίδα της σπουδαστικής κοινότητας.
Συγκεκριμένα τονίζουν ότι ο 23χρονος ήταν ευαίσθητος χαρακτήρας κάτι που του στοίχισε καθ’ όλη την φοίτηση του στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, αφού σπουδαστές και καθηγητές τον ενοχλούσαν και τον απαξίωναν.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr