ΕΠ.ΟΠ Λοχίας, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα (Περδίκκα Εορδαίας), βρήκε και παρέδωσε 2000 ευρώ
Μάθημα ήθους από ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πυροβολικού στην περιοχή Αφάντου της  Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο νεαρός Επαγγελματίας  Οπλίτης (ΠΒ) Πασχαλίδης Συμεών (με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα – Περδίκκα Εορδαίας), που υπηρετεί στο 153 ΤΕ, βρήκε σε φούρνο της περιοχής πορτοφόλι με 2000 ευρώ το οποίο ανήκε σε κάτοικο της Αφάντου (Ν.Χ).

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο νεαρός Λοχίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτρια του φούρνου, η οποία με τη σειρά της έδωσε τα χρήματα στον δικαιούχο. Το θέμα όμως δεν έκλεισε εκεί. Εκτιμώντας το ήθος και την εντιμότητα αλλά κυρίως την ταπεινότητα του Λοχία Πασχαλίδη, η ιδιοκτήτρια του φούρνου επικοινώνησε η ίδια με την 95 ΑΔΤΕ όπου και ανέφερε το συμβάν στη Διοίκηση.
Σήμερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, 20 ημέρες περίπου μετά το περιστατικό, ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, απέστειλε συγχαρητήρια στον ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πασχαλίδη Συμεών για την έντιμη στάση του. Μια στάση που αποδεικνύει αυτό που καθημερινά τονίζει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ότι ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση, το ηθικό του είναι υψηλό κάτι που αποδεικνύουν τα στελέχη καθημερινά με τη στάση τους ακόμη και στην προσωπική τους ζωή.

http://kranosgr.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr