ΕΠ.ΟΠ Λοχίας, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα (Περδίκκα Εορδαίας), βρήκε και παρέδωσε 2000 ευρώ
Μάθημα ήθους από ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πυροβολικού στην περιοχή Αφάντου της  Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο νεαρός Επαγγελματίας  Οπλίτης (ΠΒ) Πασχαλίδης Συμεών (με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα – Περδίκκα Εορδαίας), που υπηρετεί στο 153 ΤΕ, βρήκε σε φούρνο της περιοχής πορτοφόλι με 2000 ευρώ το οποίο ανήκε σε κάτοικο της Αφάντου (Ν.Χ).

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο νεαρός Λοχίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτρια του φούρνου, η οποία με τη σειρά της έδωσε τα χρήματα στον δικαιούχο. Το θέμα όμως δεν έκλεισε εκεί. Εκτιμώντας το ήθος και την εντιμότητα αλλά κυρίως την ταπεινότητα του Λοχία Πασχαλίδη, η ιδιοκτήτρια του φούρνου επικοινώνησε η ίδια με την 95 ΑΔΤΕ όπου και ανέφερε το συμβάν στη Διοίκηση.
Σήμερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, 20 ημέρες περίπου μετά το περιστατικό, ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, απέστειλε συγχαρητήρια στον ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πασχαλίδη Συμεών για την έντιμη στάση του. Μια στάση που αποδεικνύει αυτό που καθημερινά τονίζει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ότι ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση, το ηθικό του είναι υψηλό κάτι που αποδεικνύουν τα στελέχη καθημερινά με τη στάση τους ακόμη και στην προσωπική τους ζωή.

http://kranosgr.blogspot.gr

.

.

Περισσότερα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By BloggerTips.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *