10 λόγοι που ο Υποφάντης δεν θα φτάσει ποτέ το μεγαλείο του Μπογδάνου


Ο Νίκος Υποφάντης ως μπογδανοϋποκατάστατο δεν τα καταφέρνει αρκετά καλά και ήδη νιώθουμε τα πρώτα σημάδια του στερητικού συνδρόμου.

Ναι Νίκο, όσο και να προσπαθήσεις, Μπογδάνος δεν θα γίνεις. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί ώστε να μην κοπιάσεις άδικα.
  1. Που πας ρε κατακαημένε με μαλλιά σε μία εκπομπή που έχει βάλει στόχο να κάνει όλο τον κόσμο να χάσει και την παραμικρή τρίχα που του έχει απομείνει; Τι νόμιζες; Από στυλ έχει το look ο Κωνσταντίνος; Όχι ρε παλικάρι, από ιδεολογία είναι.

Τολμάς να χαμογελάς σε οτιδήποτε άλλο πλην νέας γκάφας του ΣΥΡΙΖΑ; Τολμάς να χαμογελάς χωρίς ειρωνεία; Έφαγες ποτέ τα χαρτιά σου, και μάλιστα ανάλατα, για να δώσεις ένα πιο δραματικό τόνο σε αυτά που ακούς; Όχι; Σε ποια σχολή στα δίδαξαν αυτά;


Ξεκινάς εκπομπή χωρίς να κάνεις μία ροκ αναφορά; Χωρίς τα άπαντα ή έστω τα α-ορισμένα των Λεντ Ζέπελιν;


Ποιήματα έχεις γράψει; Όχι; Που πας ρε Καραμήτρο;Κατούρησε κάποιος καλεσμένος σε εκπομπή σου; Όχι; Που πας χωρίς ένα πιασάρικο θεματάκι;


Ντύσου αρχαίος Έλληνας (κάτι σε Λεωνάιντας που είναι και εμπορικό) και ανέβασε φωτογραφία στα SM (social media ρε, μην μπερδευτείς και σε πάρουν με τα μαστίγια). Χαζός ήταν ο Κωνσταντίνος που πόζαρε σαν υβρίδιο γενίτσαρου και επαναστάτη του 21;


Τολμάς να ντυθείς Βαρουφάκης; Σιγά μην τόλμαγες γατάκι…


Έχεις κάνει καμιά βαρύγδουπη δήλωση τύπου “Αν δεν κάνει γυμνή φωτογράφιση η Έλενα Ράπτη θα μεταναστεύσω στο Τζατζικιστάν να μαζεύω χουρμάδες”; Όχι; Ανεπίδεκτος μαθήσεως είσαι ρε άνθρωπα. (οκ μας έπιασες, όλο αυτό το σκαρφιστήκαμε μόνο και μόνο για να ρίξουμε φωτό από την λατρεμένη πλευρά της Έλενας γιατί το sexy πουλάει)


Ξέρεις τα πάντα; Ή πιο σωστά νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα; Ή ακόμα πιο σωστά, θες να νομίζουν οι άλλοι ότι ξέρεις τα πάντα; Όχι; Τίποτα από αυτά; Καμία ελπίδα.


Είσαι ακόμα νέος ως εκπομπάρχης οπότε το ακόλουθο ατόπημα ίσως το γλιτώσεις. Βάλε τα κλάματα on camera όσο προλαβαίνεις. Και πες ότι ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις έξω. Εν ανάγκη πλήρωσε και κάποιον να σε δείρει. Δεν θα σε κουνάει τίποτα από την ζώνη. Στανταράκι φίλτατε.
libertin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr