Θαύμα: Βρέθηκαν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του «Πύργου της Κολάσεως» (Photo)


Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες αλλά και οι μαρτυρίες που έρχονται από τον «πύργο της κολάσεως» στο Λονδίνο.

Και μπορεί οι βρετανικές αρχές να έχουν προειδοποιήσει πως οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν  όσο συνεχίζονται οι έρευνες στον Πύργο Γκρένφελ, ωστόσο ένα μικρό θαύμα έρχεται για να δώσει μια «ανάσα ζωής» στους κατοίκους της πολυκατοικίας και τις οικογένειες τους.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του πύργου. Οι μικρές Μάλεκ και Ταμζίν Μπελκάντι έμεναν στον 20 ο όροφο του πύργου και μόλις τις εντόπισαν τα σωστικά συνεργία, τις μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα κοριτσάκια, τα οποία θεωρούνταν νεκρά, εντόπισε στο νοσοκομείο ο θείος τους ο οποίος γύριζε σε όλα τα νοσοκομεία που είχαν δεχθεί άτομα από τον πύργο, ώστε να εντοπίσει την οικογένειά του. Δυστυχώς, οι γονείς  των κοριτσιών και η 6μηνών αδερφή τους αγνοούνται ακόμα. Μάλιστα, η πρώτη ερώτηση των παιδιών όταν συνήλθαν ήταν που είναι οι γονείς τους.
Η κατάσταση των παιδιών είναι κρίσιμη καθότι η μία έπεσε σε κώμα και η δεύτερη υποφέρει από πολύ σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, οι γιατροί λένε πως το σημαντικό είναι ότι οι μικρούλες είναι ζωντανές και δίνουν τη μάχη τους.
Από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Πύργο Γκρένφελ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 17 θάνατοι, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί, με τις αρχές να ξεκινούν έρευνες για το περιστατικό.
Οι ειδικοί εκτιμούν πως όλοι όσοι έμεναν από τον 20 όροφο και πάνω είναι όλοι νεκροί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr