Καζάκος : «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν».


Επανέρχεται ο Κώστας Καζάκος μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του περί "προδοσίας" των νέων που εγκαταλείπουν την Ελλάδα....


Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι: «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του.

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», σημείωσε.

Η δήλωση του Κώστα Καζάκου που προκάλεσε τις συζητήσεις και έγινε στην εκπομπή «Happy Day» έχει ως εξής:

«Τα νέα παιδιά είναι καταπληκτικά, είναι πιο προχωρημένα, αλλά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν οι προηγούμενοι», είπε και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «ο νέος πρέπει να παλέψει στον τόπο του... Αλλιώς είναι ξένος. Και πάνε και δουλεύουν για τις άλλες χώρες. Κι ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία».

 Άλλο λέει ο ηθοποιός πως είπε. Όμως δεν είπε άλλο. Ενδεχομένως άλλο ήθελε να πει…

http://www.artinews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr