Ο πάλι συγκλονιστικός Μανώλης Γλέζος και μία ακόμα λάθος ενέργεια της Ζωής!


Χθες απλά σας μεταφέραμε τα γεγονότα, σήμερα θα σας πούμε την γνώμη μας......

Ας ξαναδούμε και άλλη μία φορά το βίντεο:  


Η γνώμη μας για την κίνηση Γλέζου, ταυτίζεται με αυτή του φίλου και συντρόφου Σπύρου Σούρλα, ο οποίος γράφει τα παρακάτω παραθέτοντας την παρακάτω φωτογραφία: Να με συγχωρείτε αλλά αυτή εδώ η φωτογραφία και η κίνηση Γλέζου, συμβολικά ,ηθικά ,πολιτικά και Ιστορικά αποτελεί μια μνημειώδη κίνηση.στο Δίστομο .Ακόμα και η στάση του σώματος του Πρέσβη λέει πολλά..

Είναι μια περήφανη και συνάμα αξιοπρεπής κίνηση που υποδηλώνει στον εκπρόσωπο της αστικής τάξης της Γερμανίας πως 'εδώ διαπράχθηκε ένα μεγάλο ιστορικό έγκλημα για το οποίο ακόμα και αν δεν είσαι υπεύθυνος προσωπικά έχεις την υποχρέωση να σκύψεις το κεφάλι με σεβασμό',

Οι πολύ 'επαναστάτες' που μιμούνται Λαζόπουλους ,Πάντζες ,Μάνου και όλη την αντιπολιτική ρητορική των ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ για 'κακούς ανάπηρους' και αποπροσανατολίζουν εντελώς το επίδικο ,και ψάχνουν για 'Ναζιστικές μπότες' και 'Κατοχές' και Δ.Ράϊχ να πάνε στον Κατσανέβα τον πεντάστερο και στους Καζάκηδες και να πουλήσουν 'ενοπλο' με νεροπίστολα..Η να πάνε στην Δουρου και στην κολλητή της την Ευθυμιοπουλου,που θρασύτατα προσβάλλουν τον Γλέζο.

Αντε γιατί γκώσαμε στην 'επανάστα' της πλάκας..Όπως γελάμε με διάφορους 'παναστάτες' που θεωρούν πως έτσι ακυρώνεται η διεκδίκηση των αποζημιώσεων..Παιδιά είπαμε..'Να πάτε για 'ενοπλο' ,μόνο να μας το σφυρίξετε και εμάς μην το χάσουμε..

Και συμπληρώνουμε εμείς σαν Άνεμος Αντίστασης με δύο γραμμές για την Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Η Ζωή τίμησε το καλοκαίρι του 2015 τον κόσμο του Κινήματος, λέγοντας όχι στο τρίτο Μνημόνιο. Η Ζωή τότε επέλεξε το δικό μας στρατόπεδο. Αλλά κατά την προσωπική μας άποψη έχει εκτροχιαστεί πολιτικά!

Δρα μόνη της, εδώ και ένα χρόνο, με γνώμονα μία προσωπική φιλοδοξία όχι μόνο δική της, αλλά και κάποιων συνεργατών της. Δεν αντιμετωπίζει τα ζητήματα που γεννούν τα μνημόνια πολιτικά, αλλά επικοινωνιακά. Εμείς ακόμα ελπίζουμε, ότι κάτι θα αλλάξει!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr