Κουντουρά κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η απεργία πλήττει τον τουρισμό και δυσφημεί τη χώραΤο υπουργείο Τουρισμού έχει δεχτεί παράπονα από φορείς του εξωτερικού, ανέφερε σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα.

Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τις προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καλεί την Ομοσπονδία να επανεξετάσει την απόφασή της και να λήξει άμεσα τις κινητοποιήσεις.

«Οι τεράστιοι όγκοι των σκουπιδιών σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν επικίνδυνες για την υγεία συνθήκες για τους Έλληνες και για τους ξένους επισκέπτες που βρίσκονται στη χώρα μας. Το υπουργείο Τουρισμού έχει γίνει αποδέκτης κύματος παραπόνων από φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζητούν άμεσες και δραστικές παρεμβάσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και να αποφευχθεί πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς» αναφέρει η υπουργός Τουρισμού και κάνει έκκληση για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr