ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ


Του Γιώργου Αλεξάτου       

Η υπόθεση πλέον είναι γνωστή. Τραυματισμένος ο άνθρωπος που έχασε τη γυναίκα του στον σεισμό στη Λέσβο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο λιμάνι της Μυτιλήνης και έκτοτε αφέθηκε στη μοίρα του. Ταξίδεψε με λεφτά από έρανο γνωστών του, χωρίς κρεβάτι στο καράβι και όταν έφτασε στον Πειραιά περίμενε μιάμιση ώρα για ασθενοφόρο που θα τον πήγαινε στο ΚΑΤ.

Ο άνθρωπος τα κατήγγειλε όλα αυτά στα κανάλια, για να βγει ο Παύλος Πολάκης να τους επιτεθεί, χωρίς να λέει ότι απλώς μετέδωσαν όσα είπε ο άνθρωπος. Βγάζοντάς τον, εμμέσως, ψεύτη κι αυτόν.

Ε! Ο κακός χαμός από κάτω! Κοντά 900 λάικ που επιβραβεύουν τα λεγόμενα του υφυπουργού. Και σχόλια επί σχολίων εγκωμιαστικά, παρά το ότι κάμποσοι είπαμε τι ακριβώς συνέβη και ότι η καταγγελία ήταν του ίδιου του ανθρώπου που τον άφησαν να ταλαιπωρείται και ανεβάσαμε και το σχετικό βίντεο.

Ειλικρινά τρομάζω. Όχι με τον Πολάκη. Αυτός τον εαυτό του υπερασπίζεται. Με την αναισθησία και την αναλγησία τόσων εκατοντάδων ανθρώπων τρομάζω. Με τη ζούγκλα στην οποία ζω.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr