Τέλος πια με τον προπαγανδιστικό σανό που ούτε τα ΦΕΚόσιτα της ζαμπονοτυρόπιτας δεν μπορούν πια να χωνέψουν!

Του Βασίλη Πολυχρόνη           
Επειδή οι oikositistas μας - τα - έχουν πρήξει δηλώνοντας σε όλους του τόνους πως αυτό που περιγράφεται στην ντροπιαστική "συμφωνία" του Eurogroup είναι η "ρήτρα ανάπτυξης" που είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα από όταν ήταν στην αντιπολίτευση,παραθέτω ένα κομμάτι της ΨΗΦΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" πρότασης σχετικά με το χρέος:
-Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους της ονομαστικής αξίας του χρέους, ώστε να γίνει βιώσιμο. Έγινε για τη Γερμανία το 1953. Να γίνει και για την Ελλάδα το 2014.
-«Ρήτρα ανάπτυξης» στην αποπληρωμή του υπόλοιπου, έτσι ώστε να εξυπηρετείται από την ανάπτυξη και όχι από το πλεόνασμα του προϋπολογισμού.
-Περίοδο χάριτος, δηλαδή «moratorium», στην εξυπηρέτησή του, για την άμεση εξοικονόμηση πόρων για την ανάπτυξη.
Αντ' αυτού,η κυβέρνηση (της "αριστεράς" ντε μαζί με τον...γραβατόπουτσο Καμένο) έχει ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ,ΤΕΛΟΣ,ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΤΥΧΟΝ "ΖΗΜΙΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ!
Τέλος πια με τον προπαγανδιστικό σανό που ούτε τα ΦΕΚόσιτα της ζαμπονοτυρόπιτας δεν μπορούν πια να χωνέψουν!
#ξεφτίλες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr