Ηράκλειο: Αρχιφύλακας εκπροσωπεί τη ΧΑ με τη στολή της ΕΛΑΣ, κηρύττει το μίσος στους πρόσφυγες και στοχοποιεί αριστερούς πολίτες! (φωτο)


Είναι περιφερειακός σύμβουλος της ΧΑ στην Κρήτη, αλλά και παράλληλα αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ. Είναι εκείνος που προκάλεσε την περασμένη Κυριακή στην εκδήλωση στις Ποταμιές, στην τελετή μεταφοράς των οστών του Κρητικού ήρωα Μανούσου Τριανταφυλλίδη, που ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο από το 1974...

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος, οδηγώντας ένα περιπολικό και φορώντας τη στολή της ΕΛΑΣ, εμφανίστηκε στις Ποταμιές ως εκπρόσωπος της ΧΑ και κατέθεσε ανθοδέσμη!

Δείτε: Ιδού η απόδειξη της πρόκλησης των νεοναζί στις Ποταμιές (φωτο)- Ο εκπρόσωπός της ΧΑ εμφανίστηκε με περιπολικό και τη στολή της ΕΛΑΣ!

Φυσικά δεν είναι το πρώτο και το μόνο αυτό. Ο ίδιος, αν και ένστολος, δεν παραλείπει να κάνει μέσα από το facebook- στο οποίο ποζάρει με τη στολή του- να κηρύττει το μίσος στους πρόσφυγες, χαρακτηρίζοντάς τους "ισλαμοτζιχαντιστές", να στοχοποιεί αριστερούς πολίτες και να απειλεί με την "αντεπίθεση" της ΧΑ!
http://www.candianews.gr

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr