Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη... μέχρι συγνώμη θα σου ζητήσουν τα λαμόγια ΔΙΚΑΣΤΕΣ της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη... μέχρι συγνώμη θα σου ζητήσουν τα λαμόγια ΔΙΚΑΣΤΕΣ της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, πρ.Πράκτορας ΕΥΠ, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ,Τουρκία και αλλού... που μέχρι "χθές" λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα  και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και το "φιλάνθρωπο" ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι...της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Τους ζητούν συγνώμη, και τους παρακαλούν μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια με την υπαριθμ.254/2014 Γνωμοδότηση του ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, να επιστρέψουν τα κλεμμένα, και ας έχουν διαπράξει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακριβώς όπως έπραξε και η πεθερά ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Εισηγητής της Δεκτής από τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΑΤ Γνωμοδότησης ήταν ο εμπλεκόμενος - κατηγορούμενος στο σκάνδαλο Βατοπεδίου Νομικός Σύμβουλος του Κράτους Ιωάννης-Κωνσταντίνος Χαλκιάς.
Φυσικά το κύριο πρόσωπο δεν είναι η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ αλλά ο ίδιος ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ με βάση τις μαρτυρίες και τα στοιχεία, εξού και το Freedom.. διότι στην περίπτωση αυτή η ΠΕΘΕΡΑ έχει παίξει το ρόλο της "μπροστινής" στο μεγάλο κόλπο για το φάγωμα των επιδοτήσεων της ΕΕ. 


Η σημερινή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Κολομβίας των Βαλκανίων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξακολουθούν να "ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ". 
Η υπόθεση με τη Villa Freedom.. "ξενοδοχείο" στην Ικαρία της πεθεράς του Πάνου Καμμένου είναι "γάντι" νε τη ρήση "ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ" η οποία δεν έχει βγει τυχαία.
Πολύ σωστά παραπέμπει σε κάποιον παράγοντα ο οποίος έχει μεγάλα μέσα, υψηλές διασυνδέσεις που εξασφαλίζουν ευνοϊκές ρυθμίσεις και άλλα κόλπα.
Τα δεδομένα - αποδείξεις που στοιχειοθετούν τα αδικήματα, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, Είναι πάρα πολλά.
Τα αποτελέσματα όμως ΜΗΔΕΝΙΚΑ όπως αρμόζει και επιβάλλεται να είναι στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων με ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Όλα αυτά, παρότι για την υπόθεση αυτή έχουν ασχοληθεί με μέγάλη και ιδιαίτερη επιμέλεια πολλοί ερευνητές, μετα από τη γνωστή καταγγελία του Άδωνη Γεωργιάδη, δημοσιογράφων, η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ και bloggers όπως dexiextrem.blogspot κα.


"Γιάννης Κερνά, Γιάννης πίνει"

Στην ΥΠΟΘΕΣΗ αυτή, λαμβανομένου του πλήθους "ΜΑΙΜΟΥ" Γνωμοδοτήσεων και ΑΔΕΙΩΝ, οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε να γεμίζουν πούλμαν ολόκληρα, όπως και σε πολλές άλλες παρόμοιες Υποθέσεις, για τις οποίες οι Δικαστές στην Κολομβία των Βαλκανίων παριστάνουν τα παγώνια. Αλλά όπως λένε οι παλαιότεροι "Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη..."ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014

Ποιά πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Καμμένος

Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα «Freedom», ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία, όπως αποκαλύπτει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος εξαρχής ανέλαβε την κατασκευή του ξενώνα, μετά την έγκριση της επιδότησης από κοινοτικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τουριστικών υποδομών.
Οι αποκαλύψεις του κ. Καρίμαλη καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα... συγγένευε στο μέλλον με τον Πάνο Καμμένο, ενώ σημείωσε ότι παντρεύτηκε τη νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.
Το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον 77χρονο εργολάβο οικοδομών, ο οποίος είχε αναλάβει τη συνολική εποπτεία για την κατασκευή της τουριστικής έπαυλης για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας Δέσποινας Τζούλη, στο Γιαλισκάρι Ικαρίας το 2005. «Αυτή ήταν η δουλειά μου. Εβρισκα τα συνεργεία και συντόνιζα τις εργασίες για την ανέγερση οικοδομών στο νησί», αναφέρει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Γιάννης Καρίμαλης.
Σε ερώτηση εάν είχε επικοινωνία με την πεθερά του Πάνου Καμμένου, Δέσποινα Τζούλη, για την κατασκευή του ξενώνα, ο Ικαριώτης οικοδόμος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμα και για τις πληρωμές». Αυτά αναφέρει στο «Εθνος της Κυριακής» σημειώνοντας ότι παρέλαβε ένα κτίριο που είχε μόνο «κολόνες και πλάκες». Ο Γιάννης Καρίμαλης υπογραμμίζει ότι βρήκε συνεργεία για την κατασκευή του κτιρίου και είχε τη γενική επίβλεψη όλων των εργασιών που κράτησαν περίπου δύο χρόνια, μέχρι και το 2007, πάντα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος του ανέθεσε το έργο λόγω του καλού ονόματος που είχε στο νησί. «Θέλουμε να ξέρουμε ότι εσύ έχεις την ευθύνη για την οικοδομή», φέρεται να του είπε ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον Γ. Καρίμαλη, όταν κλήθηκε από τον μετέπειτα πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να αναλάβει το έργο.
Ο κ. Καρίμαλης παρέλαβε τα σχέδια που είχαν κατατεθεί για τη χρηματοδότηση της επένδυσης και αφορούσαν την κατασκευή 10 τουριστικών καταλυμάτων και προχώρησε τις εργασίες.
Η αντιπαράθεση

Η ροή των πληρωμών προς τον εργολάβο για τα συνεργεία που απασχολούνταν στην κατασκευή του ξενώνα γινόταν από τον Πάνο Καμμένο ανάλογα με τη ροή της κοινοτικής χρηματοδότησης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Ικαριώτης εργολάβος «έκοβε» τιμολόγια προς την ιδιοκτήτρια του κτιρίου Δέσποινα Τζούλη και τα παρέδιδε στον Πάνο Καμμένο. «Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος», σημειώνει ο κ. Καρίμαλης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην αντιπαράθεση που είχε με τον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο ξενώνας της πεθεράς του στην Ικαρία έχει κατασκευαστεί με τη «μέθοδο» της βίλας Λιάπη στην Ευρυτανία, είχε αναφέρει σε δημόσιες δηλώσεις του ότι τη γυναίκα του τη γνώρισε δύο χρόνια μετά την κατασκευή του σπιτιού, προσθέτοντας ότι μέχρι το τέλος του 2004 ήταν σε άλλο γάμο, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει καμία ιδιοκτησιακή σχέση με την έπαυλη.
Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου όμως δεν συμφωνούν με τα δεδομένα που προκύπτουν από τα έγγραφα τα οποία αφορούν τη χρηματοδότηση της επένδυσης, αφού η κ. Δέσποινα Τζούλη έλαβε έγκριση για την κατασκευή της τουριστικής έπαυλης από κοινοτικά κονδύλια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τον Σεπτέμβριο του 2004, ενώ το κύριο έργο ανέγερσης του κτιρίου ολοκληρώθηκε το 2007, σύμφωνα με τον κ. Καρίμαλη.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

Σε μία 3ετία έμειναν στον ξενώνα μόνο 9 πελάτες και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης της Δέσποινας Τζούλη στο Γιαλισκάρι Ικαρίας από το 2008 έως και το 2010 σύμφωνα με το βιβλίο κίνησης, μεταξύ των οποίων ήταν
και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένος. Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπό αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες, εκ των οποίων και ο Π. Καμμένος, ο οποίος είναι γαμπρός της ιδιοκτήτριας. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε κλείσει δωμάτια στην τουριστική έπαυλη για 6 ολόκληρους μήνες από τις 15 Αυγούστου του 2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009. Πάντως, σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάνει λόγο για έκδοση εκατοντάδων αποδείξεων.
Οι ανεγέρσεις τουριστικών καταλυμάτων που πραγματοποιήθηκαν με κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, όπως η επιχείρηση της πεθεράς του Π. Καμμένου Δ. Τζούλη, θα μπουν στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αξιοποιήθηκαν τα κονδύλια της ΕΕ για τους σκοπούς που είχαν εγκριθεί. Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής αλλά και οι εισαγγελείς Εφετών ανά την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ελέγχους προκειμένου να ανακαλύψουν ποιοι επενδυτές δεν αξιοποίησαν τα κονδύλια για τον σκοπό που δόθηκαν και να ζητήσουν την επιστροφή τους στο κράτος ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

Εβαλε «φέσι» 62.300€ σε δύο εργολάβους

Χρέος 35.300 ευρώ άφησε στον κ. Κα­ρί­μαλη ο Π. Καμμένος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ικαριώτη εργολάβου κατά την εξόφληση των εργασιών για την κατασκευή του κτιρίου. Οπως αναφέρει στο «Εθνος της Κυριακής», παρέδωσε στον Πάνο Καμμένο τιμολόγιο το οποίο ανέγραφε -όπως και τα προηγούμενα- ότι είχε εξοφληθεί προκειμένου να εισπραχθεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης και να πληρωθεί κατόπιν ο ίδιος, όπως έκαναν και στις προηγούμενες πληρωμές. Ομως, ο Πάνος Καμμένος δεν του απέδωσε το ποσό, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει ο Γιάννης Καρίμαλης,να πληρώσει τα συνεργεία από την τσέπη του. Μάλιστα, πίεσε την οικογένεια Καμμένου για να πάρει τα λεφτά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς γνώριζε ότι δεν μπορεί να ασκήσει ένδικα μέσα επειδή στο τιμολόγιο υπάρχει η υπογραφή του ότι έχει εξοφληθεί. Τη νομική οδό επέλεξε ένας άλλος εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το 2009 να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της έπαυλης και απέστειλε εξώδικο στον Πάνο Καμμένο, όπου τον κατηγορεί ότι του οφείλει 27.000 ευρώ για την ανέγερση μαντρότοιχου και άλλων εξωτερικών κατασκευών που του ανατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, παρουσία της συζύγου του. Ο αλβανικής καταγωγής εργολάβος Α. Λίλα, αναφέρει στο εξώδικο ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις του προς τον Π. Καμμένο, ο τελευταίος του απαντούσε ότι το σπίτι είναι της πεθεράς του και «άντε βρες τη να πληρωθείς». Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για εκβιασμό και ισχυρίζεται ότι ο εργολάβος τού είχε πει ότι αν δεν πληρώσει το ποσό θα τον κυνηγήσει πολιτικά.
Νίκος Β. Τσίτσας
Πηγή: scribd.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr