Νέα χοντράδα της Ζωής. Αρνήθηκε να προλογίσει ως πρώην ΠτΒ βιβλίο για τον Γλέζο


Μια ερώτηση προς την κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου που κανένας δημοσιογράφος δεν θα την ρωτήσει:
Πως γίνεται να δέχεστε τον μισθό και τα προνόμια που έχει ένας πρώην πρόεδρος της βουλής και μάλιστα ψηφισμένη στην πλειοψηφία από μνημονιακούς βουλευτές και να μην δέχεστε να προλογίσετε το βιβλίο του Γλέζου;
Αν είστε καθαρή στις πολιτικές προθέσεις παραδώστε όλα τα προνόμια της πρώην προέδρου της  βουλής εδώ και τώρα.

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και οι περίεργες συμπεριφορές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού έφτασε στο σημείο να αρνηθεί να προλογίσει, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο. 
Το απίστευτο είναι πως ενώ το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου έμειναν λευκές!
Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.
Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr