Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Τσίπρας. Αλήθεια του χρόνου θα πάρει πίσω τους μνημονιακούς νόμους;;;


Σχόλιο Α.Α.: 

Τον Οκτώβρη έχουμε την τρίτη αξιολόγηση.......Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να μην βγούμε στις αγορές και να πάμε για πέμπτο μνημόνιο....


Αλήθεια, τον Αύγουστο τον 2018 που θα "τελειώσουν" τα μνημόνια θα παρθούν πίσω όλοι οι Μνημονιακοί νόμοι;;; ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ, και έτσι δήθεν "τέλειωσαν" τα μνημόνια σε Ιρλανδία και Πορτογαλία. Η ληστρική φορολογία, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί, οι συντάξεις και οι μισθοί της πείνας θα μείνουν για δεκαετίες, αν δεν αλλάξουμε ρότα...Αν δεν έρθουμε σε ρήξη άμεσα!


"Χθες ήταν μετά από καιρό μια καλή ημέρα για την Ελλάδα. Ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο στις αγορές. Για το οριστικό τέλος των προγραμμάτων στήριξης. Σήμερα, ίσως για πρώτη φορά αισθανόμαστε δικαιωμένοι, γιατί μετά από πολλή υπομονή και επιμονή φτάσαμε επιτέλους στο αποτέλεσμα. Πράξαμε ορθά που δεν πήραμε ό,τι μας έδιναν πριν από τρεις εβδομάδες και επιμείναμε. Αναλάβαμε το ρίσκο, κινητοποιήσαμε τις συμμαχίες μας αλλά και τη κοινή λογική στην Ευρώπη και πήραμε τελικά αυτό που ζητούσαμε: Μια συμφωνία διεξόδου. Πήραμε σαφείς δεσμεύσεις για τα αναγκαία μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, πλεονάσματα χαμηλότερα και ρήτρα ανάπτυξης.

Η πιο σημαντική δέσμευση βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο και αφορά για το οριστικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018".  

Και συνέχισε λέγοντας: "Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των θυσιών του ελληνικού λαού όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όμως άλλο να υπομένεις χωρίς αχτίδα φωτός. Και άλλο να βλέπεις μπροστά σου το δρόμο της εξόδου", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο τηλεοπτικό μήνυμα του, στον απόηχο της συμφωνίας του Eurogroup.

Κατόπιν αυτών, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι "τώρα δεν είναι η ώρα του εφησυχασμού, της επανάπαυσης αλλά της αποφασιστικότητας", "τώρα είναι η ώρα για να προωθήσουμε τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και κοινωνία".

Για να τονίσει: "Το σήμα προς τα έξω, προς τους επενδυτές και τις αγορές για να εμπιστευθούν ξανά την Ελλάδα, έχει ήδη δοθεί και είναι πολύ ισχυρό".

"Το σήμα όμως και προς τα μέσα, όμως, πρέπει να είναι ακόμη ισχυρότερο. Ναι μπορούμε. Μπορούμε να ξανασταθούμε στα πόδια μας με τις δικές μας δυνάμεις," "να ξανακερδίσουμε την κυριαρχία και το μέλλον μας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε", υπογράμμισε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr