Το ΟΧΙ σε ένα μέτωπο κατά των μνημονίων σημαίνει βοήθεια στην διαιώνισή τους


Για άλλη μια φορά διαβάζουμε τον Παν. Λαφαζάνη να προτείνει με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την συγκρότηση ενός πολιτικούκινηματικού και εκλογικούμετώπου όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών, προοδευτικών πατριωτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Το καινούργιο δεν είναι αυτό. Το καινούργιο είναι, όπως μας είπε στην Iskra ο ίδιος ο Παν. Λαφαζάνης, ότι για την συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου από την πλευρά της ΛΑ.Ε δεν μπαίνουν κομματικές ιδιοτέλειες και βλέψεις, ούτε μπορούν να σταθούν ηγετικέςφιλοδοξίες.
Οι κομματικές σκοπιμότητες και οι προσωπικοί ρόλοι έρχονται για την ΛΑ.Ε δεύτεροι σε σχέση με την εθνική και κοινωνική ανάγκη της συγκρότησης αυτού του ευρύτατου ριζοσπαστικού δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων έχει απόλυτο δίκιο ο Παν. Λαφαζάνης που τόνισε στην συνέντευξή του στα ΝΕΑ πως εκείνοι που δεν προσέρχονται και πολύ περισσότεροι γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη σε ένα τέτοιο αντιμνημονιακό μέτωπο, στην ουσία λειτουργούν ως το μακρύ χέρι του μνημονιακού καθεστώτος για την διαιώνισή του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr