Αυτός είναι ο Ελληνας τραυματίας του Λονδίνου-Τι αποκαλύπτει ο πατέρας τουO 35χρονος Antonio Φίλης από τη Λαμία είναι ο Ελληνας, που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου, όπως αναφέρει το lamiareport.gr..


Oι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν επισήμως στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης υπάρχει ένας Έλληνας.

Η ενημέρωση αναφέρει ότι ο τραυματίας, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και ότι είναι εκτός κινδύνου. Οπως ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης, ο άνδρας έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο.


Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας.

Πρόκειται για τον 35χρονο Antonio Φίλη, γιο του Γιώργου Φίλη από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα.

Ο 35χρονος βρίσκεται στην Αγγλία από το 2011. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οτρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε....», ανέφερε ο πατέρας του 35χρονου Λαμιώτη, Γιώργος Φίλης στο Lamiareport.gr.

Μαχαιρωμένος στο συκώτι ο Ελληνας τραυματίας του Λονδίνου-Τι αναφέρει φίλη του

«Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά...», είπε ο πατέρας του Γιώργος Φίλης.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει βίντεο το οποίο δείχνει έναν ματωμένο άνθρωπο να φωνάζει στα ελληνικά «Βοήθεια, έχω ματώσει».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr