Χρυσαυγίτες στις υπηρεσίες του Κράτους και των τραπεζών;;;;;; Δολοφονική επίθεση σε αγωνιστή του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών


Την ώρα που το στέλεχος της ΛΑ.Ε Ίωνας Κωνσταντίνου με άλλους συναγωνιστές του, στο πλαίσιο αγωνιστικής δραστηριότητας της Ενωτικής Κίνησης, διένειμε στον πεζόδρομο της πλατείας Μαρκοπούλου φυλλάδια κατά των πλειστηριασμών, αυτοκίνητο ΙΧ τον χτύπησε και τον έριξε κάτω γεμάτο αίματα...


Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο ίδιος ο Ίωνας, ο οδηγός του αυτοκινήτου «γκάζωσε» επικίνδυνα όταν τον πλησίαζε με προφανή σκοπό να τον χτυπήσει και αν ο Ίωνας γλίτωσε τα πολύ χειρότερα, είναι γιατί σε χρόνο dt πήδηξε προς τα πλάγια.

Παρόλα αυτά ο Ίωνας δεν μπόρεσε να αποφύγει τον τραυματισμό και μετακομίστηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά διάσειση, αιμόφυρτο και τσακισμένο γεμάτο γυαλιά το δεξί του χέρι, με ραγισμένο το πλευρό και πόνους στον αυχένα.

Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες του τραυματισμού κάνουν λόγο για εσκεμμένη από την πλευρά του οδηγού ενέργεια, η οποία έγινε με δόλο σε βάρος του Ίωνα, ενώ πολλοί αποδίδουν πολιτική εκφοβιστική σκοπιμότητα στον τραυματισμό, αφού ήταν φανερό ότι οι συναγωνιστές μοίραζαν πολιτικά φυλλάδια.

Ορισμένοι, μάλιστα, λένε πιο ανοιχτά ότι ο τραυματισμός του Ίωνα προήλθε από χρυσαυγίτικα στοιχεία τα οποία από καιρό ενοχλούσαν τις δραστηριότητες της αριστερής ομάδας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας αντί να συλλάβουν και να στείλουν στο αυτόφωρο τον οδηγό, έσπευσαν άρον – άρον, ως έτοιμοι από καιρό, παρά το ότι το γεγονός μπορεί να είχε σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, να τον αφήσουν ελεύθερο, λέγοντας ότι θα διεξάγουν εν καιρώ την προανάκριση.

Ο Ίωνας Κωνσταντίνου διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκαν η ελαφρά διάσειση, ο τραυματισμός του δεξιού χεριού, το ράγισμα στο πλευρό και οι πόνοι στον αυχένα και αφού νοσηλεύθηκε για πολλές ώρες, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και του επιτράπηκε να πάει σπίτι του για ανάπαυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίωνας Κωνσταντίνου προτίθεται να καταθέσει αμέσως μήνυση στον οδηγό, ενώ και ο ίδιος απορούσε πώς η Αστυνομία θεώρησε σκόπιμο να αφήσει ελεύθερο αυτόν που τον τραυμάτισε.

Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας της ΛΑ.Ε και άλλα στελέχη της παράταξης, πήραν τηλέφωνο τον τραυματισθέντα, έμαθαν από πρώτο χέρι τα συμβάντα και του ευχήθηκαν καλή και γρήγορη ανάρρωση και νέους ενωτικούς και ανιδιοτελείς αγώνες.


iskra.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr