ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παρέμβαση στη ΔΕΗ από το Κίνημα ΑΛΑΝΥΑ. Εκαψαν λογαριασμούς και σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ συμβολικά


Παρέμβαση στη ΔΕΗ (στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη) πραγματοποίησε σήμερα το Κίνημα ΑΛΑΝΥΑ- Μαχητές των δρόμων... 
  Επιτροπή του Κινήματος μετά από αίτημα προς τη Διοίκηση, συναντήθηκε με κορυφαία διοικητικά στελέχη της Εταιρείας, όπου έγινε ένας διάλογος σε καλό κλίμα.

Τα θέματα που περιελάμβανε η ατζέντα των ΑΛΑΝΥΑ ήταν μεταξύ άλλων η συνειδητή εντολή Παναγιωτάκη αφανισμού των κοινωνικά ασθενέστερων, η αναλγησία της ΔΕΗ, το επερχόμενο ξεπούλημά της και τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζομένους της και πολλά ακόμη

Το Κίνημα εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με τη συμφωνία που είχε πετύχει προ διμήνου με τη ΔΕΗ, ώστε συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, να επανεξετάζεται η υπόθεση τους, και να επιλύεται άμεσα το πρόβλημα του κομμένου ρεύματος.

Εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη δυσλειτουργία της συμφωνίας που είχαν πετύχει την οποία ''επικαιροποιήσαν'' προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική με πιο ''γρήγορα αντανακλαστικά'' από μέρους της επιχείρησης.


Το Κίνημα ΑΛΑΝΥΑ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα θέματα που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας και θα διεκδικεί συνεχώς άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Συμβολικά έκαψαν λογαριασμούς της ΔΕΗ και δυο σημαίες του ΣΥΡΙΖΑΕπιμέλεια :  Ανεμος Ανατροπής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr